Ülkü Ocakları şehitlikte temizlik yaptı

Ülkü Ocakları şehitlikte temizlik yaptı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kırıkkale Şubesi mensubu bir grup genç Kırıkkale Şehitliğine giderek bakım ve temizlik yaptı.

KUR?AN-I KERİM OKUYUP DUA ETTİLER

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kırıkkale Şubesine gönül veren bir grup genç geçtiğimiz gün Kırıkkale Şehitliğinde bakım ve temizlik çalışması yaptı. Yaklaşık 35 kişiden oluşan grup, öğle saatlerinde Şehitliğe hareket etti. Burada, önce Kur?an-ı Kerim okuyup şehitlerimizin ruhları için dua eden gençler, ardından şehitlik içerisine dağılarak tüm mezarlıkları tek tek kontrol edip, mezarlıkların üzerinde biriken otları çöp poşetlerine doldurup mezar taşlarını sildiler. Temizliğin ardından Şehitlikten ayrılan gençler, tekrar Ülkü Ocakları binasına döndüler.

BAĞIMSIZLIĞIMIZI BORÇLUYUZ

Ülkü Ocaklı gençler, ?Bugün bu vatan üzerinde rahat uyuyabiliyor, rahat gezip tozabiliyorsak tüm bu nimetleri ve bağımsızlığımızı işte bu şehitlerimize borçluyuz. Onlar, bu vatan ve millet için canlarını verdiler. Bizler onlar için ne yapabiliyoruz ki? Zaman zaman gelip ebedî istirahatgâhlarının temizliğini bari sağlamak bizim boyun borcumuzdur. Yüce Yaratan hepsinin mekânını cennet eylesin ve bizleri de peygamberlerle aynı katta bulunan şehitlerimizin şefaatinden mahrum bırakmasın? dediler. 

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü