Ülkü ocakları şehitleri unutmadı

Ülkü ocakları şehitleri unutmadı

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek, şehitlerin hiçbir zaman unutulmayacağını söyledi. Vatanın birlik ve beraberliği için canlarını ortaya koyan şehitleri minnetle andıklarını belirten Tunçbilek, şehit ailelerinin de her zaman yanında oldukla

ŞEHİTLİĞİ ZİYARET ETTİLER

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek ve Ocak yönetimi Mevlit Kandili nedeniyle Kırıkkale Şehitliğini ziyaret ederek, şehitler için dua okudular. Şehitlerin hiçbir zaman unutulmayacağını belirten Tunçbilek yaptığı açıklamada, “Kırıkkale Ülkü Ocakları olarak bizde bugünün anlam ve öneminden dolayı Kırıkkale Şehitliğini ziyaret ettik. Şehitlik ziyaretimizde şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okuyarak dualar ettik. Şehitliğimizde temizlik yaptık. Ardın Kırıkkale’den şehit olmuş Ülkücü Şehitlerimizin kabirlerini birer birer ziyaret ettik ve onların kabirleri başlarında da Kuran-ı Kerim okuyarak Ruhlarına dualar ettik. Cenab-ı ALLAH okuduğumuz Kuran-ı Kerimleri ve duaları kabul eylesin. Şehitlerimizin Ruhlarını Şad Mekanlarını Cennet eylesin.

 

HAYIRLARA VESİLE OLSUN

“Mevlit Kandili ya da Veladet Kandili Dinimiz İslam’ın Güzeller güzeli Peygamberi Hz. Muhammed’in(sav) doğum günü olan Rebiülevvel ayının 11.sini 12.sine bağlayan gece olarak kutlanır. Peygamberimizin dünyaya gelişinin 1443 üncü senne-i devriyesini, Ocak ayının 12 inci günü akşamı onun ümmetine yakışır tarzda ihya edeceğiz İnşAllah. Cenab-ı Hak Peygamberimiz (s,a,v) efendimizin dünyaya gelişinin sene-i devriyesini İslam alemi için hayırlara vesile kılsın. Ümmeti Muhammedin yeniden Kur’anda buluşmasına, birlik ve beraberliğin kavi hale gelmesine vesile olsun. Rab’ımız bizleri tefrikadan, fitne ve fesattan muhafaza eylesin. Peygamberimizi anarken anlamayı, anladığımızı da en iyi şekilde yaşamayı Mevla’mız bizlere nasip etsin.” dedi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ