Ülkü Ocakları önemli faaliyetler yapıyor

Ülkü Ocakları önemli faaliyetler yapıyor

Vali Ali Kolat, siyasi partilerin ve siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmezi olduğunu söyledi. Kolat, Ülkü Ocaklarının da şehirde önemli faaliyetler yaptığını belirterek, Ülkü Ocakları?nın, il protokolüne eklenmesi için gereken çalışmaların yapılacağı

KAPIMIZ HERKESE AÇIK 
Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek, Vali Ali Kolat?ı makamında ziyaret etti. Vali Kolat, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, partilerde çalışan insanların karşılıksız bir hizmet verdiklerini belirterek, buralarda çalışan insanların vatandaşların sorunlarını dinleyip onlara yardımcı olduklarını kaydetti. Kapılarının her vatandaşımıza eşit ve açık olduğunu ifade eden Vali Kolat, şöyle konuştu:
?Kırıkkale Savunma Sanayi açısından çok önemli bir kent ve gelişmekte olan bir kent. Bizde Kırıkkale`nin gelişmesi için yapmamız gereken her şeyi yapacağız?
PROTOKOLDE YERİNİZİ ALACAKSINIZ 
Demokrasinin vazgeçilmeyenlerinin başında siyasi partilerin geldiğini açıklayan Kolat, siyasi partilerin halkın sesini duyurduğunu kaydetti. Kolat, ?Valilik olarak bütün siyasi partilere kapımız sonuna kadar açık bulunuyor. Size gelen sorunları bize bildirdin ve çözeceğimiz sorunlar olursa yerine getiririz.? dedi. Vali Ali Kolat, ziyaretten memnun olduğunu ifade ederek, Ülkü Ocaklarının da, Kırıkkale İl protokolünde olacağını söyledi. Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek, ise partilerinin ve Ülkü Ocakları?nın yaptığı kültürel ve eğitimsel faaliyetleri anlattı.


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü