Ülkü Ocakları´nda Gençtürk dönemi

Ülkü Ocakları´nda Gençtürk dönemi

GENEL MERKEZE VE TUNÇBİLEK´E TEŞEKKÜR

Ülkü Ocakları´nda Gençtürk dönemi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Kırıkkale Şube Başkanı Serkan Tunçbilek görevini Ali Gençtük´e devretti. Gençtürk yaptığı ilk açıklamada, ?Geçmişte de olduğu gibi şerefli bir gençlik yetiştirmek için yola çıktık. Bayrağı lekelemeyecek, davamızı namusumuz olarak görüp Allah rızasını kazanmak için gecemizi gündüzümüze katacağız? dedi.

GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATACAĞIZ

Ali Gençtürk Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı´nın Türk milletinin şeref timsali olduğunu ve bu ocakta pişmenin de bir erdem olduğunu dile getirdi. Gençtürk yaptığı açıklamada, ?Sadece kendi içinde ve memleketinde değil, Türk İslam coğrafyasında varlığını kabul ettirmiş ve tüm dünya Türklüğü için mücadele eden şerefli bir davanın mensubu olmaktan gurur duyduğumu belirtmek isterim. Türk gençliğinin adresi Türk İslam davasının yaşatıldığı yer ülkü ocaklarıdır. Geçmişte de olduğu gibi şerefli bir gençlik yetiştirmek için yola çıktık. Bayrağı lekelemeyecek, davamızı namusumuz olarak görüp Allah rızasını kazanmak için gecemizi gündüzümüze katacağız? ifadelerine yer verdi.  

GENEL MERKEZE VE TUNÇBİLEK´E TEŞEKKÜR

Gençtürk şöyle devam etti: ?Türk gençliği için mücadele edecek, vatanımız ve milletimiz için Türk İslam davası ahlak ve faziletini Türklük gururu ve şuurunu gençlerimize öğretecek, milletimiz için ülkücü kadrolar hazırlayacağız. Beni bu göreve layık gören başta Genel Başkanımız Olcay Kılavuz´a, genel merkez yöneticilerimize sonsuz saygılarımı ve teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca iki yılı aşkın süredir yürütmekte olan görevini bana devreden eski il başkanım Serkan Tunçbilek ve yönetimine teşekkür ederim. Çocuk yaşlarımdan bu yana piştiğim, yetiştiğim benliğimi kazandığım, ülkü ocaklarında davaya il başkanı olarak hizmet etmekten onur ve şeref duyar ülkücü harekete hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ederim.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ