Ülkenin kurtuluşu Saadet iktidarıyla olacaktır

Ülkenin kurtuluşu Saadet iktidarıyla olacaktır

SANAYİ ESNAFINDAN DESTEK İSTEDİLER

Ülkenin kurtuluşu Saadet iktidarıyla olacaktır

Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayları Faruk Vurgun ve Muin Yıldız, Eski Sanayi esnafını ziyaret etti.

DESTEK İSTEDİLER

Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayları Faruk Vurgun ve Muin Yıldız ile beraberindekiler, Eski Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Sanayi esnafını tek tek ziyaret eden adaylar esnafın sorunlarını dinlediler, Sanayi esnafından  seçimlerde destek istediler.

ESNAF SİFTAH YAPAMIYOR

Saadet Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayı Faruk Vurgun, sizleri esnafımızı seçim boyunca dolaşıyoruz. İşlerin durgun olduğunu, siftah yapmadıklarını ve alacakların tahsil edemediklerini söylüyorlar. Bunun yanı sıra borçları ödemede zorluk çektiklerini söylemektedirler. Bütün bunlar çekilen kredilerden ve faizden kaynaklanmaktadır. Kötü giden ekonomide, hükümetin çözümü olmadığını gösteriyor. İktidara geldiğimizde Saadet Partisi İktidarında, 

?Ülkenin atıl duran öz kaynakları harekete geçirilecek, kısa sürede üretim ve ihracat seferberliği yapılacaktır.

İthal ikamesi sağlayan yatırımlara öncelik verilecektir. Teşvik Yasası yeniden düzenlenerek ithal ikamesi sağlayan, ihracat potansiyeli olan yatırımlara ve özellikle KOBİ´lere destek verilecektir.

Büyük ekonomik faaliyetler gerçekleştiren esnaf ve sanatkârları, ürettikleri katma değer ve istihdamları ile orantılı olarak, destekleyici tedbirler alınacaktır. Büyük yatırımcı ve üreticilerin KOBİ´ler için lokomotif olması sağlanacaktır.

Ortak iş yapma kültürüne, sermaye birikimine ve gelir dağılımına olumlu katkıları olması açısından önem taşıyan kooperatifçilik geliştirilecektir.

Ülke kaynaklarını ranta değil, üretime yönlendireceğiz. Esnafımızı korumak ve geliştirmek için gerekli tüm tedbirleri hiç vakit kaybetmeden alacağız. KOBİ´lerin karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri bizzat KOBİ´lerle birlikte takip edilecektir.

Esnafımız ve KOBİ´ler için Ticaret ve Sanayi Odalarının daha etkin ve verimli projeler üretmesini teşvik edeceğiz; Koordinasyon ve Planlama Merkezleri oluşturarak verimli ve etkili yatırım ve üretim modelleri geliştirilecektir.

Çalışanların kıdem tazminatları korunacak, karşılaşılan sorunlar tüm tarafların katılımı ile değerlendirilecektir. Bu şekilde, en uygun çözümler üretilecektir.

Çıraklık ve staj sigortasının emeklilik için başlangıç sayılmaması yaklaşık 2 milyon kişinin geç emekli olmasına yol açmaktadır. 2 milyon insanımızın bu hakları kendilerine teslim edilecektir? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız