Ülkemizin yarınları garanti altına alınacak

Ülkemizin yarınları garanti altına alınacak

KRİZLER TARİHE KARIŞACAK

Ülkemizin yarınları garanti altına alınacak

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu referandum çalışmaları kapsamında Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler odası üyeleri ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın da katıldığı programda Akçay ve Baloğlu muhasebeci ve mali müşavirlere anayasa değişikliğini anlattı.

KRİZLER TARİHE KARIŞACAK

Sahada çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay ve MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Üyeleri için hazırlanan programda Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerle bir araya geldi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın da katıldığı programda Akçay ve Baloğlu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve anayasa değişikliğini anlattı. 16 Nisan tarihinde yapılacak olan halk oylamasında evet kararı verenlerinde hayır kararı verenlerinde kardeşlerimiz olduğunu vurgulayan AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ?Mesele kişi ya da partilerin meselesi değildir. Mesele 15 Temmuz gecesi nasıl memleket meselesi olmuşsa 16 Nisan´da da yine memleket meselesidir. Ülkemizin yönetimsel anlamda geçmiş dönemlerde yaşadığı siyasi ve hükümet krizlerinin gelecekte yaşanmaması için hazırlanan anayasa değişikliği halk oylamasından çıkacak güçlü bir evet kararı ülkemizin yarınlarını garanti altına alacaktır? şeklinde konuştu.

MESELE, MEMLEKETİN GELECEĞİ

Milliyetçi Hareket Partisinin, önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyen bir siyasi yapıya sahip olduğunu dile getiren MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ?15 Temmuzda yaşanan darbe girişiminin ilk anlarından itibaren dik bir duruş sergileyen Genel Başkanımız, ülkemizin üzerinde oynanan oyunları görmüş ve anayasa değişikliği için ilk adımı atmıştır. Biz anayasa değişikliğine bir parti yada kişi çıkarı görmüyoruz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak 16 Nisan´da yapılacak halk oylamasını memleketimizin geleceği olarak görüyoruz. Bu sebeple başta Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, sonrasında biz teşkilatlar ve bütün gerçek Türk milliyetçileri referandumdan evet kararı çıkması için sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 16 Nisan tarihine kadarda sürdürmeye devam edeceğiz? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız