Ülkemizi bölünmenin eşiğine getirdiler

Ülkemizi bölünmenin eşiğine getirdiler

KUTSAL DEĞERLERE SALDIRI ÜSTÜNE SALDIRI

Ülkemizi bölünmenin eşiğine getirdiler

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, ?Milli iradeyi sadece kendine oy verenlerden ibaret bilen, mukaddes değerlerimizi hiçe sayan, milletimizin dini duygularını sömüren iktidar ülkemizi bölünmenin eşiğine getirmiştir? dedi.

KUTSAL DEĞERLERE SALDIRI ÜSTÜNE SALDIRI

Kırıkkaleli Polis Memuru Muhammet Fatih Sivri´nin Türk milleti ve Kırıkkalelilerin kalbinde bayraklaştığını kaydeden Milletvekili Göçer, Şehit Sivri´nin hayatının en verimli çağında hayallerini ve sevenlerini geride bıraktığını not düştü. Göçer, ?Açılım zırvasıyla milletimize yönelik bir algı operasyonu yapılırken; ?şehit haberleri gelmiyor? denilerek aziz milletimiz kandırılırken; eli kanlı katillere taviz üstüne taviz verilerek namusumuz, şerefimiz saydığımız kutsal değerlere saldırı üstüne saldırı yapılmaktadır? dedi.

ELLERİNİ KOLLARINI SALLAYARAK GEZİYORLAR

Göçer açıklamalarına şöyle devam etti: ?Milli iradeyi sadece kendine oy verenlerden ibaret bilen, mukaddes değerlerimizi hiçe sayan, milletimizin dini duygularını sömüren iktidar ülkemizi bölünmenin eşiğine getirmiştir. Açılım adını verilen ihanet sürecine her geçen gün yeni bir halka eklenmekte, yaşanan gelişmeler karşısında sözde hükümet ne yaptığını bilmediği bir tavır takınmaktadır. Bu tavır karşısında bölücüler cesaretlendirmekte, askerimizi ve polisimizi sokak ortasında şehit ederek ellerini kollarını sallayarak gezmektedirler.?

KUTLU SANCAĞIMIZ ALTINDA TOPLANALIM

Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye ve Türk Milleti´nin dara düştüğü, çıkmaza itilmeye çalışıldığı her dönemde umut ışığı olmuş, karanlık tüneli aydınlatmıştır. Siyasi tabloya bakacak olursak bölücü ve ayrıştırıcı siyasete, bu ihanet sarmalına kayıtsız şartsız dik duruş gösteren yegâne yapı da Milliyetçi Hareket Partisi´dir. Yaşanan bu rezilliği hiçbir vatandaşımızın sindiremeyeceğine inanıyoruz. Önümüzdeki süreçte tarihi sorumluluğumuzu yerine getirmek adına herkesi üzerine düşen görevi yapmaya ve ihanete dur demeye çağırıyoruz. Ülkemizin yarınları için kaybedecek bir saniyemizin dahi olmadığını düşünüyor; milli, müreffeh ve büyük Türkiye´yi yeniden inşa etmek adına herkesi kutlu sancağımız altında toplanmaya davet ediyoruz.?

ASLA TEPKİSİZ KALMAYACAĞIZ

?Milliyetçi Hareket Partisi, yaşanan tüm bu ihanet sarmalını elbet çözecek ve sorumlularını yüce Türk milletinin önünde muhakkak yargılayacaktır. Türk töresinde de var olduğu üzere milletimiz emin olmalıdır ki; Milliyetçi Hareket Partisi yaşanan olaylara asla tepkisiz kalmayacak, her daim mazlumun yanında zalimin karşısında olan tutumunu sonuna kadar büyük bir kararlılıkla devam ettirecektir.?

SUSMADIK SUSMAYACAĞIZ

?Biz bugüne kadar söz konusu millet ve devletin bekası olduğunda hiçbir zaman susmadık ve bundan sonra da susmayacağız. Şehadet şerbetini içerek şehitler kervanına katılan hemşerimiz Muhammet Fatih Sivri kardeşimize Cenab-ı Allah´tan rahmet diliyor, kederli ailesine sabrı cemil niyaz ediyorum.?



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ