Ülkemiz insanı demokrasiye inanıyor

Ülkemiz insanı demokrasiye inanıyor

MİLLETİN İRADESİ SANDIĞA YANSIDI

Ülkemiz insanı demokrasiye inanıyor

Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer 1 Kasım seçiminde katılımın yüksek olmasının ülke insanının demokrasiye inancını ortaya koyan bir davranış olduğunu söyledi.

MİLLETİN İRADESİ SANDIĞA YANSIDI

Kırıkkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Sümer, 26. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde millet iradesinin büyük bir katılımla sandığa yansıdığını ve seçimlerin örnek bir demokratik olgunlukla gerçekleştirildiğini belirterek, sonuçların ülkemize ve Kırıkkale´ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

İNSANIMIZ DEMOKRASİYE İNANIYOR

Katılımın yüksek olmasının ülke insanının demokrasiye inancını ortaya koyduğuna dikkat çeken Ticaret Borsası Başkanı Sümer ?Seçimlerin milletimize yakışır şekilde, huzur içinde, yüksek katılım ve olgunlukla gerçekleştirilmiş olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Milletimiz görevini yerine getirmiş ve ülke yönetimini belirleyen iradesini, yüksek katılımlı bir seçimle sandığa yansıtmıştır. Şimdi seçim süreci hızla geride bırakılmalı, toplumun bütün kesim ve sektörleri topyekûn olarak ülke sorunlarına ve menfaatlerine odaklanmalıdır. Seçim sonuçlarının ülkemize, milletimize ve Kırıkkale´mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ