Ülke önemli süreçten geçiyor

Ülke önemli süreçten geçiyor

Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, Memur-Sen`in çözüm sürecinin içerisinde olduğunu söyledi. Memiş, Sağlık-Sen Kırıkkale Şubesi tarafından Babalar Günü dolayısıyla bir düğün salonunda düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, bu ay içerisinde Memur-Sen

BABALAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ 
Sağlık Sen üyeleri Gazioğlu Dinlenme Tesisleri?nde Babalar Günü ile ilgili program düzenledi. Programda konuşan Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş, ülkenin önemli süreçten geçtiğini belirtti. Herkesin sağduyu içerisinde olması gerektiğini belirten Memiş, ?şöyle konuştu: ?Memur-Sen 19 yıl önce çağı kurmanın eğilimi, ülkeyi yeniden inşa etmenin hareketi ve millet adına hizmet sendikacılığı anlayışıyla kuruldu. Bugün itibarıyla Allah`a şükürler olsun ki Sağlık-Sen 193 bin, Memur-Sen de 707 bin üyesiyle Türkiye`nin en büyük sendikası konumunda. Memur-Sen ve Sağlık-Sen bugün Türkiye`nin yeniden inşasında, geleceğinde önemli bir misyon üstlenmiş durumda. Memur-Sen, dün olduğu gibi bugün de milleti adına önemli adımlar atıyor? 
TERÖR BELASINDAN KURTULDUK 
Memiş, ülkenin bugünlerde çok önemli bir süreçten geçtiğine dikkati çekerek, şöyle devam etti: Bu ülkede 30 yıldan beri 40 bin cana mal olan, 400 milyar dolarımızı harcadığımız terör belasından kurtulmak için bir adım atıldı. Bu süreç içerisinde önümüzde bir fırrsat var. Bu fırsatı değerlendirip ya terörü bitirip bu ülkede anaların ağlamadığı, şehit cenazelerinin gelmediği, ülkenin kaynaklarının ekonomiye, oradan da milli gelire yansıdığı bir dönem olacak, ya da terör devam edecek. 
Biz Memur-Sen ailesi olarak dün nasıl milletin yanında duruş gösterdiysek, bu milletin darbeci zihniyetten kurtulması için mücadele ettiysek, bu ülkenin kaynaklarını hortumlayan bankaları ceplerine dolduran çetelerle mücadele ettiysek, bugün de elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız? dedi. 
SÜRECİN İÇİNDEYİZ 
Memur-Sen her zaman sürecin içerisindedir. Biz şehitlerin kanının sızlamaması ve bu ülkede tek millet, tek bayrak ve tek devlet olgusunu savunun bir anlayışla bu sürece destek veriyoruz.Memur-Sen olarak Taksim`deki eylemlere hiç bir şekilde katılmayacaklarını belirten Memiş, böyle bir eyleminde millete ihanet olduğunu kamuoyuyla paylaştıklarını dile getirdi.Memiş, daha sonra yılın babası seçilen Kırıkkale Valisi Ali Kolat`a plaket takdim etti. Vali Kolak ve Memiş, daha sonra halay çekti. Program, halkoyunları ve havai fişek gösterisiyle sona erdi.
GELENEKSEL HALE GELDİ 
Vali Ali Kolat, yaptığı konuşmada; ?Babalar Günü?nü, Sendikanın kutlamasıyla bunu geleneksel hale getirmiş oluyorsunuz. Sendikamızın kurucusu Rahmetli Akif İnan Bey?i yakından tanırdım. Sendikanın kuruluş yıllarını hatırlıyorum. Oldukça sıkıntılı dönemdi. Keşke bunları onunda görme imkanı olsaydı. Sendikanız milletimizin art ve adetlerine, inançlarına, geleneklerine bağlı bir sendika. Ülke menfaatleri her zaman ön planda tutulmaktadır. Kırıkkale?yi sağlık ve eğitim yönünden önemli bir merkez yapmak istiyoruz. Sizlerin desteği ile bunu başaracağız. Bu vesileyle Sendika Genel Başkanımıza, Şube başkanımıza Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Programa Vali Ali Kolat, Genel Başkan Metin Memiş, Genel Başkan Yardımcılarımız, Hastane Yöneticilerimiz, Başhekimlerimiz başhekim Yardımcılarımız, Müdür Müdür yardımcılarımız, Şube başkanı Recep Akdoğan ve Yönetim Kurulu ve çok sayıda Bay personel katıldı.


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü