UGURELLİ KABRİ BAŞINDA ANILDI

UGURELLİ KABRİ BAŞINDA ANILDI

Bingöl`ün Genç ilçesinde 29 Nisan 2008?de şehit olan J.Uzm. Çvş. Mustafa Uğurelli Şehit Oluşunun 4.Yıldönümünde kabri başında anıldı. Evli olan şehidimiz, Yağmur ismini verdiği biricik kızını bizlere emanet ederek 29 Nisan 2008 yılında Şehitlik mertebesin

RAHMET VE DUALARLA ANILDI
Anma Programı Askerlik Şubesi Sosyal tesislerinde verilen yemek ile başladı, yemekten sonra Şehitlikteki kabri başında dualarla anıldı. Gündoğdu mahallesi Kocatepe Camii imam hatibi Hasan Topraklı tarafından kuranı kerim okundu. Okunan dualardan sonra şehit Uğurelli?nin ailesine başsağlığı dileyen dernek üyeleri, diğer şehit kabirlerini de ziyaret ederek şehitlikten ayrıldı.
ARKADAŞLARINI YALNIZ BIRAKMADILAR
Düzenlenen Programda Dernek Başkanı Rıfat Öcal;?Her zaman olduğu gibi, Şehit Mustafa Uğurelli?yi Anma Programında da Şehit Ailelerini Gazileri yalnız bırakmayan, Garnizon ve Mühimmat Komutanı Selçuk Bayraktaroğlu, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, İl Müftüsü Bekir Gerek, İl Jandarma Alay Komutan Vekili Türker Bayar, İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı İsmail Koşan,Mühimmat Komutanlığı Erkan Başkanı Albay Muhammet Terzi?ye teşekkür etti.?

 


1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama