Ucuzluğun yeni adresi

Ucuzluğun yeni adresi

Kırıkkale`nin ucuzluk sektöründeki yeni ismi Şıkıdım Marka ve Ucuzluğun Adresi Yeni Mahalle Plevne Caddesinde görkemli bir törenle hizmete açıldı.

PALYAÇOLAR EĞLENDİRDİ

Yeni Mahalle Plevne Caddesi üzerinde açılan Şıkıdım Marka ve Ucuzluğun Adresi açılışına Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır’ın yanı sıra Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ve çok sayıda kişi katıldı. Açılış töreninde palyaçolar çocukları eğlendirerek hoşça vakit geçirmelerini sağladı.

BÜYÜK İLGİ

Açılış öncesi dullar okundu. Okunan duaların ardından Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Süleyman Köstekli ve işletme sahibi Recep Aksoy tarafından açılış kurdelesi kesildi.

SEPETLER DOLDU

Açılışın hemen ardından mağazada ucuzluğu gören vatandaşlar mağaza içine akın etti. Vatandaşların ilgisi görünmeye değerdi. İndirimden yararlanmak isteyenler sepetlerini çeşitli ürünlerle doldurdu. Mağazada yüzlerce çeşidin olduğu gözlendi. Vatandaşlar açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından indirimli ürün ala bilmek için birbirleriyle yarıştı. 



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı