Ucuz ekmeğe hücum!

Ucuz ekmeğe hücum!

TÜM MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI AĞA PEHLİVANLI, DURDU DURDU, SONUNDA YAPACAĞINI YAPTI, EKMEĞİN FİYATINI YARI YARIYA DÜŞÜRDÜ

TÜM MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI AĞA PEHLİVANLI, DURDU DURDU, SONUNDA YAPACAĞINI YAPTI, EKMEĞİN FİYATINI YARI YARIYA DÜŞÜRDÜ

Ucuz ekmeğe hücum!

Kırıkkale Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı, vatandaşın ucuz ve kaliteli ekmek yemesi için daha önce 65-80 kuruş olan ekmeği 40 kuruşa düşürdü. Pehlivanlı amaçlarının rekabet değil halka hizmet olduğunu söyledi.

UCUZ EKMEK VATANDAŞA YARADI

Kırıkkale Tepebaşı Mahallesi Menderes Caddesi üzerinde bulunan Ada Market, vatandaşların ekonomik şartlarını göz önünde bulundurarak ekmeği 40 kuruşa indirdi. İşletme sahibi, Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı, vatandaşların kaliteli ekmeği ucuz fiyata aldığını ve ekmeğin 40 kuruşa düştüğünü söyledi. Pehlivanlı, ekmeğin gramajı ile kesinlikle oynanmadığını ve yüksek kalitede ekmek yaptıklarını söyleyerek, ?Halkımızın ucuza kaliteli ekmek yemesi için ve ekmeği tanıtmak için böyle bir karar aldık. Halkımıza afiyet olsun? dedi.

TÜM ESNAFLARA ÖRNEK OLSUN

Vatandaşlar ise 40 kuruştan satılan ekmeği alabilmek için, işyeri etrafında uzun kuyruklar oluşturdu. 10 kuruşluk indirim için sabahın erken saatlerinde işlerine gelen vatandaşlar, 40 kuruşluk ekmeği alarak evlerine gittiler. Asgari ücretle çalışan vatandaşlar, bu tür indirimden memnun olduğu ve diğer işletmelerinde böyle bir uygulamaya gitmesi gerektiğini bildirdiler. Zor geçim şartlarını örnek gösteren vatandaşlar, ekmek tüketiminin fazla olduğu Kırıkkale´de diğer fırınların da bu uygulamayı örnek alması gerektiğini açıkladılar. Fırıncılar Odası´nın ise ekmekte yaşanan bu rekabete nasıl yaklaşacağı ise kamuoyu tarafından merak ediliyor.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı