Uçuruma düşmemek için ?Milli Görüş? şart!!!

Uçuruma düşmemek için ?Milli Görüş? şart!!!

ÜLKEMİZ VAHİM DURUMA DÜŞTÜ

Uçuruma düşmemek için ?Milli Görüş? şart!!!

Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun gündeme dair yaptığı açıklamasında, Türkiye´nin ve İslam coğrafyasının çok zor bir dönemden geçtiğini vurgulayarak, bu zor dönemin batıya uşaklık yapılarak değil, Milli Görüş´e sarılarak düzelebileceğini ifade etti.

ÜLKEMİZ VAHİM DURUMA DÜŞTÜ

Ülkemizin ve İslam âleminin düştüğü bu vahim durumun en büyük sebebinin batı tarafından yönetilen işbirlikçi yönetimler olduğunu ifade eden Vurgun, ?Müslüman coğrafyası gün geçmiyor ki yeni bir facia ve katliam haberi ile uyanmasın. Maalesef ülkemizin başına bela olan terör sorununun ve İslam ülkelerindeki kaosun baş mimarları, alnı secdede olan fakat batının kuklası olan Müslüman yöneticilerdir. Doğru ile yanlışı ayırt edemeyecek kadar hidayetlerinin karardığını almış oldukları kararlardan görüyoruz. Sözle zalim ülkelere savaş açan iktidar sahipleri eyleme sıra gelince adeta batının silahşorluğunu yapıyorlar? dedi. Vurgun, ?Kıymetli halkımız, biz memura, işçiye, emekliye yüzde yüzün üstünde maaş verdik diye mi bize bir oyu çok gördünüz?  Yoksa biz Haçlı Birliği´ne karşı durup D-8´i, İslam Birliğini kurduğumuz için mi bize oyunuzu çok gördünüz? Yoksa ülkemizde Cumhuriyet tarihinde ilk kez denk bütçe yaptığımız için mi çok gördünüz? Veya bizim zamanımızda Kırıkkale´ye bir şehit haberi gelmediği için mi bize oyunuzu çok gördünüz?? diye sordu.

İRAN Şİİ DE, İSRAİL SÜNNİ Mİ?

Dış politikanın facianın eşiğinde olduğunu da ifade eden Faruk Vurgun, ?Sıfır sorun ile millete hava atanlara soruyorum; bugün bir tane komşumuz kaldı mı? Değil tatil için gitmek, Allah korusun onlar gibi olduğumuzda sığınabilecek bir tane komşumuz var mı? Şimdi de tutturmuşlar İran ile bizi düşman yapacaklar. İran Şii diye bizim en büyük düşmanımızmış! Bre gafil İran Şii de, İsrail Sünni mi? İran Şii de Amerika Sünni mi? Avrupa ülkeleri Sünni mi? Siz hiç Kur´an-ı Kerim okumuyor musunuz? Yüce Rabbimiz bize düşmanlarımızı tanıtırken, kitabı Kur´an, Peygamberi Hz. Muhammed (SAV) kıblesi Kâbe olan bir düşman mı bize tanıttı? Oysa Yüce Rabbimiz düşmanımızı net bir şekilde bize bildiriyor. Bunun için ne pahasına olursa olsun İslam Birliği kurulmalı ve Haçlı Birliği´nin peşinden koşmamalıyız? diyerek iktidar sahiplerini uyardı.

SADIKLARLA BİRLİKTE OLMALIYIZ

Siyonizm´in ve onun kuklası olan zalim devletlerin özellikle Ramazan ayında Müslümanlar üzerindeki katliamlarını artırdığını söyleyen Vurgun, ?Müslümanlar için Rahmet ayı olan Ramazan ayındayız. Bu ay bizler için bir fırsattır. Aynı zamanda Kur´an-ı Kerim´in indiği ay olduğu için bizler için çok önem arz etmektedir. Bunun için, Yüce Rabbimizin bize doğru yolu bulmamız için ?Sadıklarla beraber olun´ ilahi uyarısına kulak vermeliyiz. Sadıkların, Rabbimizin bize düşman bildirdikleri ve onların işbirlikçileri değil Müslümanlarla birlik olmak için mücadele edenlerin olduğunu da bilmeliyiz.? diyerek Ramazan ayının tüm İslam Âlemi için hayırlara vesile olmasını temenni ederek, iftar programına katılanlara teşekkür etti.

DOSTU DÜŞMAN, DÜŞMANI DOST KABUL ETTİLER

Mevcut iktidarın en büyük yanlışlarından birinin dostlarıyla düşmanlarını ayırt edememesi olduğunu belirten Vurgun, ?AKP Hükümetinin en büyük sorunu da, dostlarını düşman, düşmanlarını ise dost görmesidir. Bundan dolayı gerek dış politika, gerek iç politikada iki de bir kandırıldık diyorlar. Biz kendilerini bu konuda uyardığımızda bize Balyozcu, Ergenekoncu, Esatçı dediler, oysa çok zaman geçmeden kendi ağızlarından ?Balyozda kandırıldık, Ergenekon´da kandırdık, Çözüm sürecinde kandırıldık, Libya´da kandırıldık, Suriye´de kandırıldık´ dediler. Bu yolda devam ettikleri sürece de kandırılmaya devam edeceklerdir. Bunun için tek çıkar yol vardır, o da Milli Görüş yani onun tek siyasi temsilcisi Saadet Partisi´dir? diye ifade etti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız