UÇURTMALAR POLİSLER İÇİN UÇTU

UÇURTMALAR POLİSLER İÇİN UÇTU

Polis Teşkilatının 166. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde Polis Evi?nde uçurtma etkinliği düzenlendi. Uçurtmalarını göklere salan Kırıkkaleli çocuklar neşeli dakikalar geçirdiler.

GÜZEL VAKİT GEÇİRDİLER
Uçurmalarını tek başlarına gökyüzünde uçurmaya çalışan çocuklara aileleri yardım etti. Halk arasında kartal tepesi olarak bilinen bölgede Kırıkkale Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri ile Emniyet Müdürlüğü mensuplarının eş ve çocukları güzel vakit geçirdi. Bazı çocuklar sert esen rüzgarın da etkisiyle uçurtmalarını havalandırmakta zorlanırken, bazıları ise dakikalarca uçurma uçurtmanın zevkini yaşadı. Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, etkinliğe çocuklarıyla birlikte katıldı. Güner, etkinliğe katılan çocuklarla ve kendi çocuklarıyla birlikte neşeli dakikalar yaşadı.
 
GÜNER, UÇURTMANIN KEYFİNE VARDI
Başlangıçta kendi çocuklarıyla ilgilenen Güner, daha sonra kendini uçurtma keyfine kaptırarak uçurtmayı eline aldı. Vali Güner, çocukluğunda da sık sık uçurtma uçurduğunu kaydetti. Uçurtma şenliğinin ardından çocuklara Makro AVM Müdürü Metin Korkmaz tarafından top dağıtıldı.


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü