Uçurtmalar Polisler için uçtu

Uçurtmalar Polisler için uçtu

Polis Teşkilatı?nın 167. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde uçurtma şenliği düzenlendi. Uçurtmalarını göklere salan Kırıkkaleli çocuklar, neşeli dakikalar geçirdiler.

AMAÇ BİRLİKTE OLMAK

Yahşihan Yatılı İlköğretim Okulu?nda (YİBO) gerçekleştirilen uçurtma şenliğine, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, şube müdürleri, polis aileleri ile öğrenciler katıldı. Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal, amaçlarının vatandaşla iç içe olmak ve çeşitli etkinliklerle toplumun her kesimi ile birlikte olmak olduğunu söyledi. Havanın rüzgarlı olmaması nedeniyle çocuklar uçurtmaları havada tutabilmek için uzun uğraşlar verdi.

 

UÇURTMA UÇURMANIN ZEVKİNİ YAŞADILAR

Uçurmalarını tek başlarına gökyüzünde uçurmaya çalışan çocuklara aileleri yardım etti. Şenlikte Emniyet Müdürlüğü mensuplarının eş ve çocukları güzel vakit geçirdi. Bazı çocuklar sert esen rüzgarın da etkisiyle uçurtmalarını havalandırmakta zorlanırken, bazıları ise dakikalarca uçurma uçurtmanın zevkini yaşadı. Şenlikte bazı çocuklar uçurtma yarışması yaptı.

 

TOPRAK İLGİ ODAĞI OLDU

Yaşları 3 ila 5?le değişen çocuklar ise anne ve babalarının havalandırdığı uçurmaları uçurmanın heyecanını yaşadı. Emniyet teşkilatının büyük bir aile olduğunu dile getiren Emniyet Müdürü Kadri Kartal, bunun etkinliklerde ortaya çıktığını söyledi. Ailesinin uçurtma şenliğine getirdiği 11 aylık minik Toprak?ı seven Kartal, sevgi gösterisinde bulundu. Şenliğe Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri de katıldı. Program çeşitli etkinliklerle gün boyu devam etti.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ