Uçurtmalar bahar için havalandı

Uçurtmalar bahar için havalandı

OKUL İDARECİLERİ, ÖĞRETMENLER VE ÖĞRENCİLERLE VELİLER KATILDI

OKUL İDARECİLERİ, ÖĞRETMENLER VE ÖĞRENCİLERLE VELİLER KATILDI

Uçurtmalar bahar için havalandı

Yahşihan Şehit Osman Yıldırım İlkokulu yöneticileri öğrenci ve velileri okula hediye edilen 150 uçurtma ile Bedesten köyü çamlığında uçurtma uçurup unutulmaz bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

NEŞELİ VE MUTLU BİR GÜN GEÇİRDİLER

Kalabalık bir öğrencinin yanı sıra velilerinde ilgi gösterdiği Uçurtma Şenliği ve Bahar´a hoş geldin pikniğine Yahşihan Sosyal Yardımlaşma Vakfı Başkanı Osman Türkyılmaz ile birlikte okul yöneticileri katıldı. Şehit Osman Yıldırım İlkokulu Müdürü Ümit Şeker, yaptığı açıklamada ?Burada bugün Velilerimizle birlikte akva-güç şirketinin hediye ettiği uçurtmaları şenlik ortamında öğrencilerimizle birlikte uçurtma amaçlı olarak buradayız. Velilerimiz öğrencilerimiz ile birlikte bizleri yalnız bırakmadılar. Yılsonunun yaklaşması maksadıyla aynı zamanda piknik ve bahar şenliği havasında bugün burada toplanarak şenliğimizi gerçekleştiriyoruz? dedi.

VELİLER YÖNETİCİLERE TEŞEKKÜR ETTİLER

Velilerde yaptıkları açıklamada ?Başta okul müdürümüz olmak üzere güzel günde bizi buralara davet ettikleri dolayı, Şehit Osman Yıldırım okul aile birliğine herkese teşekkür ediyoruz. Bu hem bizim için hem de çocuklarımız için dinlendirici oldu. Her şey çocuklar için onların yüzünün gülmesi en büyük onur, en büyük hediye keyifli bir gün olacağına inanıyoruz? dediler. Öğrenciler velileri ile birlikte uçurtma uçurmanın heyecanını yaşarken, annelerde piknik havasında evden getirdikleri yiyecekleri hazırlamanın telaşı içinde oldular.

Haber: Arzu Kayır



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü