Üçüncü lige yeniden çıkma arzusundayız

Üçüncü lige yeniden çıkma arzusundayız

PEVRUL KAVLAK, PAZAR GÜNÜ OYNANAN ÇANKIRISPOR MAÇINDA KIRMIZI LACİVERTLİ FUTBOLCULARIN YENİK DURUMA DÜŞMELERİNE RAĞMEN KAZANMA HIRSI İÇİNDE OLMALARINDAN MUTLU OLDUĞUNU İNŞALLAH SEZON SONUNDA ÜÇÜNCÜ LİGE GERİ DÖNECEKLERİNİ AÇIKLADI

PEVRUL KAVLAK, PAZAR GÜNÜ OYNANAN ÇANKIRISPOR MAÇINDA KIRMIZI LACİVERTLİ FUTBOLCULARIN YENİK DURUMA DÜŞMELERİNE RAĞMEN KAZANMA HIRSI İÇİNDE OLMALARINDAN MUTLU OLDUĞUNU İNŞALLAH SEZON SONUNDA ÜÇÜNCÜ LİGE GERİ DÖNECEKLERİNİ AÇIKLADI

Üçüncü lige yeniden çıkma arzusundayız

Bölgesel Deplasmanlı Lig 6. Grubunda yer alan Anadolu Kırıkkalespor´un bu sezon ilk kez maçını izleyen ve alınan galibiyetle birlikte takımlarının ligde liderliğini devam ettirmesi Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak´ı memnun ederken, en büyük arzularının geçen yıl düştükleri üçüncü lige tekrar dönmek olduğunu söyledi.

ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK

Genel Başkan Kavlak, kulüp başkanlığına Muharrem Aslıyüce´nin getirilmesiyle ve güçlü bir takım kurulmasıyla birlikte yeni bir hava yakaladıklarını ifade etti. Çankırıspor karşısında yenik duruma düşmelerine rağmen kırmızı-lacivertli futbolcuların sahada kazanma hırsı içinde bulunmalarının son derece mutluluk verici olduğunu ifade eden Kavlak, ?Kesinlikle sendikamızdan Anadolu Kırıkkalespor için para harcamıyoruz ve otellerimizin sponsorluğu altında elimizden geleni yaptık. Kırıkkale her şeyin en iyisine layıktır. Bunu da futbolda önümüzdeki günlerde inşallah göstereceğiz.?

YENİŞEHİR´DEN YER KİRALADIK

Tüm imkânlarımızı seferber ederek yaptığımız araştırmalar sonucunda Yenişehir semtinde kiralık olarak 5 katlı bir yer tahsis ettik. Çalışmalarımızı gerek Yahşihan Yenişehir´de, gerekse Kırıkkale Başpınar´da sürdüreceğiz.

KARABUDAK STADYUMUNUN DURUMU

MKE Kurumu Genel Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmelerde tarihi stadı uzun yıllar kiralamak arzusundaydık. Bu stadı daha modern hale getirmeyi düşündük ama görüşmeler olumlu sonuçlanmadı. Her şeye rağmen Kırıkkale´de geniş kapsamlı bir yer bularak spor kompleksi yapmak arzusu içindeyiz.

SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, spor sahalarında insanların kavga etmeleri ve birbirlerine küfür etmelerine kesinlikle karşıyım. Kırıkkalespor taraftarlarından takımlarını centilmence desteklemelerini bekliyorum. Spor kardeşlik ve dostluktur. Bunun bilinmesi gerekir.?

İNŞALLAH ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Pevrul Kavlak, önümüzdeki günlerde takımının adının Anadolu Kırıkkalespor olarak değişeceğini belirterek, ?Gönlüm bu sezon ligde şampiyon olarak hedefe ulaşırken bir kez daha Kırıkkale´de futbol adına bayram yapılmasını arzu ediyor. Allah´ın izniyle Kırıkkale´de futbol daha da ileri gidecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizim kadar tüm Kırıkkale´de yaşayanların destek vermesini arzuluyorum ve elimden geldiği kadar hafta sonlarında maçları izlemeye geleceğim.?

HABER: ERHAN GÖGEM



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ