Ücretsiz sağlık testi!

Ücretsiz sağlık testi!

KIRIKKALE SAĞLIK İL MÜDÜRÜ FERAMİŞ ENDER GÜNGÜNEŞ ÇAĞRIDA BULUNDU

KIRIKKALE SAĞLIK İL MÜDÜRÜ FERAMİŞ ENDER GÜNGÜNEŞ ÇAĞRIDA BULUNDU

Ücretsiz sağlık testi!

Ramazan ayı boyunca vücut beslenme değeriyle ilgili yaşanan bazı sağlık sorunlarının giderilmesi ve vatandaşların bilgilendirilmesi amacıyla Cumhuriyet Meydanı´na Sağlık Yaşam Aracı vasıtasıyla vatandaşlar bilinçlendiriliyor. İl Sağlık Müdür Feramiş Ender Güngüneş, ?Vatandaşlarımızı iftardan sonra meydanda ki merkezimize bekliyoruz? dedi.

ÜCRETSİZ TARAMA YAPILIYOR

İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Meydanı´nda vatandaşlara yönelik sağlık taraması yapılıyor. ?Sağlıklı Yaşam Aracı´nda yapılan taramalarda vatandaşlara broşürlerle çeşitli bilgiler veriliyor. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Dr. Feramiş Ender Güngüneş, ?Sağlıklı yaşam aracı ile birlikte Cumhuriyet ve demokrasi meydanında değerli Kırıkkaleli vatandaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla hep birlikte yerimizi aldık. Her şey daha sağlıklı bir Kırıkkale için? dedi.

MÜDÜR VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Güngüneş, ?Sağlıklı yaşam aracımız halkımızla buluşmaya devam ediyor. Haftanın ilk günü yine kent merkezimizde ki Cumhuriyet Meydanında halkımızla buluşarak bilgilendirmeler de bulunup broşür dağıtımı yaptık. Sağlıklı yaşam aracıyla amacımız sağlık bilinci oluşturmak ve topluma sağlıklı yaşam kültürü kazandırmaktır.? dedi.

Haber Merkezi



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!