Ucakan ve Pehlivanlı ailesinin en mutlu günü

Ucakan ve Pehlivanlı ailesinin en mutlu günü

Türk Metal Sendikası eski Genel Başkanı Mustafa Özbek'in yeğeni, Hatice Pehlivanlı'nın oğlu, Orhan Pehlivanlı'nın kardeşi müteahhit Canpolat Pehlivanlı ile Fatma Ucakan ve Servet Ucakan'ın kızı Sevtap, önceki gün kalabalık bir davetli gurubunun katıldığı

MUHTEŞEM DÜĞÜN MERASİMİ

Türk Metal Sendikası eski Genel Başkanı Mustafa Özbek’in yeğeni Kırıkkale’nin tanınmış siması ünlü Müteahhit Canpolat Pehlivanlı Fatma Ucakan ve Servet Ucakan’ın kızı Sevtap, Diva Düğün Salonunda yapılan muhteşem düğün merasimi ile dünya evine girdi. Kırıkkale ve şehir dışından çok sayıda davetlinin katıldığı düğün merasimi sırasında yoğunluk nedeniyle zaman, zaman izdiham yaşandı. Garsonlar kalabalık dolayısıyla servis yapmakta güçlük çekerken geç saatlere kadar süren törende Ucakan ve Pehlivanlı ailelerinin yakınları bol, bol eğlendi.

 

MUTLULUĞA BİRLİKTE EVET DEDİLER

Muhteşem düğün merasiminde çiftin nikah töreni de yapıldı. Nikah memurunun sorularını yanıtlayan çiftin nikah şahitliklerini damadın dayısı Türk Metal Sendikası eski Genel Başkanı Mustafa Özbek, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, ile ailenin büyükleri birlikte yaptı. Çiftin nikah cüzdanını Mustafa Özbek gelin hanıma takdim ederken bir ömür boyu mutluluk temennisinde bulundu. Nikah sonrasında gelin ve damat yakınları ile müzik eşliğinde oyun oynayıp halay çekti. Davetliler çifte eşlik etti.

 

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Sevtap-Canpolat Pehlivanlı çiftinin düğün merasimine ailesi ile birlikte Türk Metal Sendikası eski Genel Başkanı Mustafa Özbek başta olmak üzere, Kırıkkale Belediye Başkan yardımcıları Halil Danacı, Çakır Yıldırım, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, eski Kırıkkale Milletvekili Hacı Filiz, eski belediye başkanı Mustafa Pekdoğan, Avukat Orhan Aytekin gazete sahipleri Ramazan Çetin, Davut Kayır, Mehmet Altundağ Yunus Altundağ ile birlikte bazı gazeteciler çok sayıda iş adamı, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, bazı sendikaların başkan ve yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü