Üç vekil ikiye düşebilir

Üç vekil ikiye düşebilir

Milli Savunma Komisyonu Başkanı AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kaan Köksal, Kırıkkale'de nüfusun giderek düştüğünü ve bu konuda acil önlem alınması gerektiğini söyledi. Kırıkkale'de önceden dört vekil olduğunu ve sayının üçe düştüğünü belirten Köksa

VEKİL SAYISI DÜŞEBİLİR

Milli Savunma Komisyonu Başkanı AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kaan Köksal, Kırıkkale’de nüfusun giderek düştüğünü ve bunun önüne geçemezlerse vekil sayısının da ikiye düşeceğini söyledi.

Nüfusun düşmemesi için özel ve kamu yatırımlarının artırılması ve 5. Teşvik Sisteminde bulunan Kırıkkale’de yatırımların yapılması gerektiğini belirten Köksal, herkesin üzerine düşen görevi yapması gerektiğini bildirdi. Yapılacak olan Silah Mühimmat Organize Sanayi projesi ile gençleri Kırıkkale’de tutmak istediklerini belirten Köksal, kentin göç veren değil, tekrar göç alan bir il konumuna geleceğini açıkladı.

 

BELEDİYELER BİRLİĞİ KURULUYOR

Partilerinin belediyecilikte daime millet, daima hizmet anlayışının olduğunu belirten Köksal, tüm belediyelilerin bir arada bulunduğunu ‘Belediyeler Birliği’ kurulacağı müjdesini verdi. Belediyeler Birliği ile bütün belediyelerin güçlerinin birleştirileceğini ve yapılacak olan hizmetlerin anında yapılacağını belirten Köksal, bu projeyle birlikte milli servetin de tasarruflu kullanmanın planlandığını ifade etti. Sosyal hizmetlerde önemli bir noktada bulunduklarını bildiren Köksal, sosyal hizmetlerin de Belediye’ye bağlı olacağını ve güçlerin birleştirileceğini belirtti.

 

 

 



adem ile havva
12.03.2014 22:33:41
Sayın Oğuz Kağan bey bi karar verin Silah Organize Sanayi Bölgesi siz vekillerin projesi mi yoksa Belediye Başkan Adayının projesi mi? Ayrıca siz 2 vekile düşme ihtimalinden bahsederken Adayınız 4 vekile çıkma projeleri anlatıyor. Anlamak zor.

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız