Üç başkandan Gazeteciler Günü kutlaması

Üç başkandan Gazeteciler Günü kutlaması

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle, gazete çalışanlarını bir araya getiren Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ve Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, gazetecilerin günlerini kutladılar.

Üç başkandan Gazeteciler Günü kutlaması

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle, gazete çalışanlarını bir araya getiren Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ve Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, gazetecilerin günlerini kutladılar.

SAYGILI GELENEĞİ BOZMADI

Sabah kahvaltısında ulusal ajans temsilcileri, gazete ve haber sitelerinin çalışanlarıyla bir araya gelen Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, sıcak ve samimi bir ortamda çalışanlarla hem sohbet etti hem de kahvaltı yaptı.

Başkan Saygılı sohbet sırasında, medya sektöründe çalışan tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan gazetecilerin meslek etiği ve duyarlılığının büyük önem taşıdığını söyledi. Basın sektörünün değerinden bahseden Başkan Saygılı, "Gazetecilerin, halkı bilinçlendirmek, bilgilendirmek için verdikleri mücadele her türlü takdirin üzerindedir. Gerçekleri araştıran, doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatan, evrensel meslek ilkelerine uyan gazetecilerin zorlu ve meşakkatli görevlerinde başarılar diler, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım.

“Özveriyle görevlerini icra etmeye çalışan gazetecilerin, 2020 yılında daha güzel şartlarda çalışmalarını umut ederim" dedi. Buradaki programın ardından basın mensuplarına çeşitli hediyeler takdim eden Saygılı, her yıl geleneksel hale gelen özçekim ve toplu hatıra fotoğrafını çektirdi.

GAZETECİLER VE SİYASETÇİLER BİR ELMANIN İKİ YARISIDIR

Öğle yemeğinde ulusal ajans temsilcileri, gazete ve haber sitelerinin çalışanlarının yanı sıra medya patronlarını da bir araya getiren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz da 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutladı.

Gazetecilerin, siyasetçilere yol gösteren, onların hatalarını ve doğruların gösteren toplumun önemli bir elemanlarını olduğunu belirten Türkyılmaz, “Gazeteciler, siyasetçilerin bir parçasıdır” diye konuştu.

Türkyılmaz’ın programına MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu da katılarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

BİLDİK’TEN YİNE FARKLI BİR KUTLAMA

Akşam yemeğinde ulusal ajans temsilcileri, gazete ve haber sitelerinin çalışanlarının yanı sıra medya patronlarını da bir araya getiren Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, 6 yıldır aralıksız devam ettirdiği geleneksel 10 Ocak yemeğinde bir farklılık ortaya koyarak tüm gazetecileri eşleri ve çocuklarıyla birlikte davet etti.

Sıcak bir aile ortamı içerisinde yapılan kutlamada, yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Kırıkkale’de görev yapan tüm gazetecilerle abi kardeşi ilişkisi içerisinde olduklarını belirterek, “Ben hiçbirinize mesai arkadaşı ya da bir siyasetçi gözüyle bakmıyorum. Hepinizle abi kardeşi ilişkisi içesinde görevimi sürdürüyorum.”

“O yüzden de böyle bir günü mesai gibi değil, bir aile kutlaması olarak gerçekleştirmek istedim. Bu vesileyle sizlerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutlar, sizlerin yükünüzü taşıyan, kahrınızı çeken eş ve çocuklarınıza da sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Bildik, program sonrasında saz söz eşliğinde eğlenen gazetecilere ve eşlerine hediyeler takdim etti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ