Üç ayrı trafik kazası: 3 ölü, 7 yaralı

Üç ayrı trafik kazası: 3 ölü, 7 yaralı

CANAVAR, BU BAYRAMI DA KANA BULADI

CANAVAR, BU BAYRAMI DA KANA BULADI

Üç ayrı trafik kazası: 3 ölü, 7 yaralı

Kırıkkale´de meydana gelen üç ayrı trafik kazasında 3 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

2 ÖLÜ 2 YARALI

Çorum´dan Kırıkkale istikametine seyreden Burak Tanık (23) idaresindeki 06 BF 4536 plakalı otomobil, Kırıkkale-Samsun karayolunun 51´nci kilometresinde sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada, araçta bulunan Abdulkadir Sun (21) ve Hüseyin Bahadır (25)  olay yerinde yaşamını yitirdi. Ağır yaralanan sürücü Tanık ve Ahmet Aykar (33) ise şehirdeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

ARACIN TEKERLEĞİ KOPTU

İkinci kazada ise Kırıkkale´den Çorum istikametine giden Cemal Çeliksoy´un kullandığı 06 KRU 30 plakalı otomobil, Kırıkkale-Samsun karayolunun 55´nci kilometresinde takla attı. Bu sırada aracın tekerleği koparak arkadan gelen 06 DZ 6725 plakalı otomobile çarparak hasar oluşturdu. Kazada, 06 KRU 30 plakalı otomobilin sürücüsü Çeliksoy ve aynı araçta bulunan Tolgahan, Mahinur ve Hüsne Çeliksoy yaralandı. Yaralılar, şehirdeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

KÖY YOLUNDA ÖLÜMLÜ KAZA

Üçüncü kaza ise Ramazan Bayramının son gününde Keskin´in Ceritmüminli köyünde meydana geldi. Köy yolunda meydana gelen trafik kazasında bir kişi olay yerinde hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı. Yaralı, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırılırken olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama