Twitter´daki troll şimdi yandı

Twitter´daki troll şimdi yandı

YASAL SÜREÇ BAŞLADI!

Twitter´daki troll şimdi yandı

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Twitter´da Kırıkkale ve bölge illerle ilgili olumsuz paylaşım yapan troll hesapla ilgili yasal sürecin başlatıldığını ve gereken cezanın verileceğini söyledi.

YASAL SÜREÇ BAŞLADI

Birkaç gün önce sosyal medya hesabı Twitter´da Kırıkkale ile ilgili olumsuz paylaşım yapan, montaj yapılan bir fotoğrafla Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz ile yan yana görünmeye çalışan bir Twitter trollü Haktankaçmaz´ı harekete geçirdi. Vali Haktankaçmaz, sosyal medyada Kırıkkale ile ilgili ileri geri paylaşım yapan ve insanları rencide eden paylaşımla ilgili yasal sürecin başladığını söyledi.

MERTLİĞİ VE CESARETİ YOK

Haktankaçmaz açıklamasında, ?Kırıkkalelilerin çeyreği kadar cesareti ve mertliği olmadığı için sahte bir Twitter hesabı kullanılarak son birkaç gündür Kırıkkaleli hemşerilerimiz hakkında çirkin ifadeler kullanılmıştır. Provokasyon amaçlı söz konusu Twitter hesabını yöneten bu kişi veya kişiler ahlaksızlıklarını daha ileri götürüp şahsımla sahur sohbeti yaptıkları yalanıyla montaj bir fotoğraf da paylaşmışlardır.?

KIRIKKALE´DEN KIZ ALINMAZ DİYOR

?Yakın geçmişte de milli ve manevi hassasiyeti yüksek birkaç İlimize yönelik provokasyon amaçlı benzer paylaşımlar yapmış olan söz konusu sahte hesapla ilgili yasal süreçler başlatılmıştır? dedi. ?Kırıkkalelilerdefols? adlı kullanıcının Kırıkkale ile paylaşımları şu şekilde ?Kırıkkale Türkiye´nin endüstri meslek lisesidir, Kırıkkale´de hayat nasıl şu an, normal bizim gibi insan mısınız sizde. Kırıkkale´den kız almayın´ gibi ifadeler yer alıyor.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ