Tuz rafinerisini göremiyoruz!

Tuz rafinerisini göremiyoruz!

DELİCELİLER SÜREKLİ KANDIRILDI

Tuz rafinerisini göremiyoruz!  

MHP Kırıkkale Milletvekili adayı Av. Abdullah Pekgöz, Delice İlçesi´nde vatandaşlarla yaptığı sohbette: ?AKP´li vekiller Delicelileri sürekli kandırdı. Buraya tuz rafinerisi kuracaklardı? Neden insanları kandırıyorlar?? diye sordu.  

PAZARI GEZDİLER

MHP Kırıkkale Milletvekili adayları Seyit Ahmet Göçer ve Av. Abdullah Pekgöz Delice İlçesi pazaryerinde esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldiler. Pazaryerinde tezgâhları bir bir gezen adaylar, ilçe merkezindeki esnafları da gezerek 1 Kasım seçimlerinde destek istediler. MHP Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz ve İl Başkan Yardımcısı Soner Gençer´in de katıldığı ilçe gezisinde önemli açıklamalarda bulunan Pekgöz, ?AKP´liler 13 yıldır Delice halkını kandırıyor.? dedi.

DELİCELİLER SÜREKLİ KANDIRILDI

Pekgöz şöyle devam etti: ?Özellikle AKP´den 3 dönemdir milletvekilliği yapan Ramazan Can, Delice´de tuz rezervi olduğunu ve buraya tuz rafinerisi kurulacağını söyledi. Geçtiğimiz vekillik döneminde bu konuyu Kırıkkale´ye geldiğinde hep işledi. Aradan yıllar geçti ama bu konuda somut bir adım atılmadı. AKP´li vekiller Delicelileri sürekli kandırdı. Buraya tuz rafinerisi kurulacaktı, neden insanları kandırıyorlar?? diye konuştu.

OYLAR KÜÇÜMSENDİ

Seyit Ahmet Göçer ise ?13 yıldır, ?taşı koysak seçtiririz´ zihniyeti ile sizlerin oyunu küçümseyenler 7 Haziran seçimlerinde verdiğiniz mesajı da görmezden geldi. 13 yıldır iktidarın vekilliğini yapanlar Kırıkkale´ye ne verdi? Başbakan yardımcıları ile birlikte 3 milletvekilleri vardı. Dahası belediyeler de onlardaydı. Kırıkkale´ye yatırım yağması gerekirken tek bir çivi bile çakmadılar.? İfade etti.

KIRIKKALE´DE YOKLAR

AKP´lilerin seçimin ardından Kırıkkale´yi terk ettiğini dile getiren Göçer, ?Her seçim öncesi gelip adım adım Kırıkkale´yi gezip, bol bol vaat dağıtıp, yatırımlardan bahsettiler. 13 yıl boyunca bu vaatlerinin hangilerini yerine getirdiler. Yatırım ve hizmeti bırak Kırıkkale´yi terk ettiler. Kırıkkaleliye sahip çıkmadılar. Mecliste bir kez olsun Kırıkkale´yi konuşmadılar? diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız