Turnuvanın galiba Güzel Sanatlar

Turnuvanın galiba Güzel Sanatlar

25 Şubat 2013 tarihinde başlayan ve 8 Mart 2013 tarihinde sona eren Okul Sporları Genç Erkekler Futsal Müsabakaları Yenimahalle Vali Behiç Spor Salonunda yapıldı. Turnuvaya 16 takım katıldı.

ÖDÜL TÖRENİ

Üçüncülük maçında Kırıkkale Fen Lisesi ile Kırıkkale Anadolu Lisesi karşılaştı. Kırıkkale Fen Lisesi rakibini 4-0 yenerek turnuvanın üçüncüsü oldu. Final maçında ise Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ile Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi karşılaştı. Karşılaşmanın sonunda Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi rakibini 6-3 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. Ödül töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl  Müdürü Rifat Ünlü ?Bizim örf ve adetimize göre yuvanın sahibi olan kadın ?ailenin ve toplumun? temel direğini oluşturmaktadır?

BAŞARILAR DİLEDİ

?Toplum yaşantımızın her bölümünde yer almasını bilen Türk kadını, toplumda gerçek ve hak ettiği yeri almalıdır. Siz sevgili öğrenciler, sizi yetiştirip bugünlere getiren annelerinizin kıymetini asla unutmayınız? dedi. Ünlü konuşmasının devamında dereceye giren bütün katımları tebrik etti ve grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek olan takımlara başarılar diledi. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur verdi.

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ