Turnuva coşkulu sona erdi

Turnuva coşkulu sona erdi

17 Ağustos Spor Salonunda düzenlenen Okul Spor Faaliyetleri Genç Kız ve Genç Erkekler Basketbol Müsabakalarının ödül töreni yapıldı. Turnuvanın finali ise oldukça çekişmeli geçti.

TANITIM YAPILDI

Turnuvaya Vali Yardımcısı Rıfat Ata, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Milli Eğitim Şube Müdürü Sabri Gündüz, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı. Final Maçını izlemeye gelen öğrencilere Gençlik Merkezinin tanıtımını yapmak, Gençlik Merkezinin faaliyetleri hakkında bilgi vermek için stant açıldı. Maçı izlemeye gelen bütün öğrencilere Gençlik Merkezi Üyelik Formu ve Bakanlığımızı tanıtan broşürler verildi.

İKİ GRUP HALİNDE OYNANDI

Genç Kızlarda turnuvaya katılan 5 okul, maçlarını tek devreli lig usulüne göre oynandı. Genç Erkekler kategorisinde ise 8 okul iki grup şeklinde maçları oynadı. Kıyasıya rekabetin olduğu turnuvada kazanan taraf, kızlarda Anadolu Öğretmen Lisesi ve Erkeklerde Özel Kızılırmak Anadolu Lisesi oldu.  Yapılan kapanış töreni, açılış töreni Programı kadar görkemli ve coşkulu geçti. Okul Spor Faaliyetleri Genç Kız ve Genç Erkekler Basketbol Turnuvasının ödül törenine, Özel Kızılırmak Anadolu Lisesi ile Kırıkkale Fen Lisesi arasında yapılan final maçı sonrası geçildi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Ödül töreninde konuşma yapan Vali yardımcısı Sayın Rıfat Ata ?Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan Genç Kız ve Genç Erkekler Basketbol Müsabakaları coşkulu şekilde sona erdi. Turnuvanın dostluk, kardeşlik ve centilmenlik içinde tamamlandı. Ben öncelikle turnuvaya katılan sporculara, onları yetiştiren ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum? dedi. Okul Spor Faaliyetleri Genç Kız ve Genç Erkekler Basketbol branşında dereceye giren okullara madalyalarını ve kupalarını Vali Yardımcısı Rıfat Ata, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, Milli Eğitim Şube Müdürü Sabri Gündüz verdi.


Genç Kızlarda Dereceye Giren Okullar

1. Anadolu Öğretmen Lisesi

2. Özel Gonca Kızılırmak Lisesi

3. Süleyman Demirel Anadolu Lisesi

Genç Erkeklerde Dereceye Giden Okullar

1. Özel Kızılırmak Anadolu Lisesi

2. Kırıkkale Fen Lisesi

3. Kırıkkale Anadolu Lisesi

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ