Türkyılmaz´ın çalışma stratejisi siyaset tarihine örnek olacak

Türkyılmaz´ın çalışma stratejisi siyaset tarihine örnek olacak

2 BİN 500 HANEYİ ZİYARET ETTİ, SEÇİME KADAR HEDEF 3 BİN 500

2 BİN 500 HANEYİ ZİYARET ETTİ, SEÇİME KADAR HEDEF 3 BİN 500

Türkyılmaz´ın çalışma stratejisi siyaset tarihine örnek olacak

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde MHP´den Yahşihan Belediye Başkan Adayı olan, ancak Ak Parti Adayı Ahmet Sungur´a az bir oy farkıyla başkanlığı kaptıran Osman Türkyılmaz, ertesi gün yanına eşini de alarak başlattığı çalışma stratejisiyle TBMM ve MHP Genel Merkezinin de en çok konuşulan başkan adayı oldu.

SEÇİM YENİLGİSİ ONU YILDIRMADI

?O tarihte aldığım seçim yenilgisinin bana ilahi bir mesaj olduğunu düşünerek önce şükrettim. Ardından da eğer Yahşihan´a hizmet etme sıram gelmemişse bu Cenab-ı Allah´ın takdiridir. ?Nasipse 2019´da´ diyerek bir yola çıktım? ifadelerine yer veren Osman Türkyılmaz, o tarihten sonra Yahşihan ilçesi sınırları içerisinde ikamet eden her vatandaşın evini ziyaret etmeyi hedefledi.

YAHŞİHAN, KIRIKKALE´NİN EN KALABALIK İLÇESİ

26 bin nüfusuyla Kırıkkale´nin en kalabalık ilçesi olan Yahşihan´da ilk önce ilçenin merkez mahallelerini dolaşan Türkyılmaz, sonra yavaş yavaş kurduğu ekibi vesilesiyle farklı mahallelerden de davetler almaya başladı. 14 bin civarında seçmene sahip olan Yahşihan´da 2014 yılından bugüne 2 bin 500´den fazla haneyi ziyaret eden Türkyılmaz´ın hedefi seçime kadar 3 bin 500 hane.

HER EVDE EN AZ 45 DAKİKA

Buna benzer bir çalışmayı Antalya-Kemer Belediye Başkanının yaptığını ifade eden MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz, yapılan çalışmanın içeriğini araştırdığını, bunu Yahşihan´a uyarlayabileceğini düşündüğü için bu tarz bir çalışma şekli geliştirdiğini kaydetti. Bugüne kadar ziyaret ettiği evlerde asgari 45 dakika sohbet etme fırsatı bulduğunu belirten Türkyılmaz, ?Bize gönül kapılarını açan tüm hemşerilerime sonsuz şükranlarımı sunarım? dedi.

?YARAMAZ ÇOCUKLAR MİSALİ KAPILARIN ZİLİNE BASIP KAÇMADIK??

Türkyılmaz, ilk zamanlarda tek tük olan bu ziyaretlerin duyulmasının ardından sürekli davetler aldığını ve hiçbir daveti geri çevirmediğini ifade etti. ?Biz, yaramaz çocuklar misali kapıların ziline basıp kaçmadık. Biz, değerli hemşerilerimizin gönül sofralarına, gönül sohbetlerine konuk olup kahvenin kırk yıllık hatırını dört yüz yıla çıkardık. Hemşerilerimiz de bizleri dört tarafı duvarlarla çevrili beton yığınlarında değil, gönül hanelerinde konuk ettiler? şeklinde konuştu.

?TAKDİR, BİZLERİ YARATAN YÜCELER YÜCESİNİN, TEVECCÜH DE SİZ KIYMETLİ HEMŞERİLERİMİN?

?Bir insanın gönlüne giremezseniz, bırakın o insanın oyuna talip olmayı bir bardak çayına bile talip olamazsınız? diyen Türkyılmaz, ?Bugüne kadar konuk olduğum hiçbir haneden oy istemedim. Hep kendimi, hep hayallerimi, hep projelerimi ve hep Yahşihan´ımı anlattım. Adaylığım açıklandığı günden itibaren de aldım elime proje kitapçığımı, aldım elime tabletimi, yine yeniden Yahşihan´ımız için neler yapılabileceğini, bu güzel şehirde aslında ne güzellikler var olduğunu anlatıyorum. Her zaman ifade ettiğim gibi, takdir bizleri yaratan Yüceler Yücesinin, teveccüh de siz kıymetli hemşerilerimin? şeklinde sözlerini tamamladı.



1

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

2

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

3

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

4

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

5

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

6

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

7

Hacılar’da Hizmetin Adresi; Mehmet Koyuncu