TÜRKYILMAZ’DAN YAHŞİHANSPOR’A ZİYARET

TÜRKYILMAZ’DAN YAHŞİHANSPOR’A ZİYARET

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, 2020-2021 sezonu antrenmanlarını Fikret Karabudak Stadında sürdüren Yahşihanspor teknik heyeti ve futbolcularıyla buluştu.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, 2020-2021 sezonu antrenmanlarını Fikret Karabudak Stadında sürdüren Yahşihanspor teknik heyeti ve futbolcularıyla buluştu. Başkan Türkyılmaz daha sonrasında tüm ekibe tatlı ikramında bulundu. Yahşihanspor Kulüp Başkanı Ömer Çetin ve takım yöneticilerinin karşıladığı Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz antrenman yapan futbolcular ile tek tek muhabbet etti. Yahşihanspor’un her zaman yanında olduğunu söyleyen Başkan Türkyılmaz, “Takım bizim takımımız. İyi yerlere gelmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi. Başkan Türkyılmaz daha sonrasında kulübü gezerek takım yönetimini ziyaret etti.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Elimden geldiği kadar takımımıza destek vermeye hazırım. İnşallah Yahşihanspor’u sizler sayesinde, maddi ve manevi destekler sayesinde elimizden geldiği kadarıyla destek vermeye hazırız. Takımımıza Yahşihanlı futbolculardan da alarak gençliğe örnek olalım. Herkes iyi top oynayamaz ama iyi oynayanların yanında bir rol model olur. Gençlerimiz iyi futbol oynayanları görürse bizde Yahşihanspor’un gençlere ön ayak olma konusunda yardımcı oluruz diye düşünüyorum. İnşallah ilk deplasmanın tüm giderleri benden olacak. Bende sizlerle gelirim ve en kaliteli şekilde sizleri misafir ederiz. Allah yar ve yardımcınız olsun. Başarılarınız daim olsun. Maddi ve manevi Yahşihan halkı her zaman yanınızdadır. Yahşihan Belediye Başkanı olarak da ben her zaman yanınızdayım. Kulüp Başkanımız Ömer Çetin ve Teknik direktörümüz Nihat Baran liderliğinde tüm futbolcularımıza yeni sezonda başarılar diliyorum.  Hepinize kolay gelsin. İyi çalışmalar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

 

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ