Türkyılmaz’dan Keskin çıkarması

Türkyılmaz’dan Keskin çıkarması

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Keskin ilçesine bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Keskin’de çalışan Yahşihanlı hemşehrilerini işyerlerinde ziyaret eden Türkyılmaz, hayırlı işler temennisinde bulundu.

SAHA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında MHP’den yeniden aday adaylık başvurusunu yapan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Göreve geldiği günden itibaren sahada olan Türkyılmaz, hem Yahşihan’da hem de diğer bölgelerde ziyaretlerini sürdürüyor.

HAYIRLI İŞLER TEMENNİSİNDE BULUNDU

‘Her anınızda hep yanınızda’ sloganıyla halkın gönlüne hitap eden ve çalışmalarıyla takdir toplayan Türkyılmaz, bu kez Keskin ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. Yahşihan’da ikamet edip Keskin ilçesinde çalışan vatandaşlarla bir araya gelen Türkyılmaz, sorun ve taleplerini dinledi. Dinlediği sorunlar karşısında hemen çözüm üreten Türkyılmaz, konuyla ilgili birim müdürlerine talimat verdi.

ÇEŞİTLİ HEDİYELER TAKDİM ETTİ

Ziyaretlerin anısına Türkyılmaz, hemşehrilerine çeşitli hediyeler takdim etti. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyarette Türkyılmaz, Yahşihan Belediyesi olarak her zaman yanlarında olduklarını belirten Türkyılmaz, “Her bulduğumuz fırsatta vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın yanı sıra diğer ilçelerimizde görevli hemşehrilerimizi de ziyaret ederek her zaman onların yanlarında olduğumuzu, sorun ve taleplerinin çözümü noktasında elimizden geleni yapmak istediğimizi söylüyoruz.”

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız