Türkyılmaz’dan ilk oya, ilk hediye!

Türkyılmaz’dan ilk oya, ilk hediye!

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde ilk kez oy kullanacak gençlere ‘İlk Oy Beratı’ hediye etti.

653 GENCE HATIRA HEDİYE 
Hafta sonu gerçekleştirilecek olan seçim kapsamında Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, farklılık oluşturmaya devam ediyor.  Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın, ilçesinde ilk kez oy kullanacak 653 gence ilk oylarının hatırası olarak hazırlattığı beratlar isme özel hazırlanırken, gençler bu durumu şaşkınlık ve sevgiyle karşıladı.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ 
Gençlere hediyeyi takdim eden Türkyılmaz, “Demokratik toplum düzeninin başlangıç noktası niteliğinde olan seçme seçilme hakkı, aynı zamanda en önemli temel haklardan biri olarak da değerlendirilmektedir. Yahşihan’ımızın ve ülkemizin kaderinde belirleyici olma hakkını elde ettiğiniz 2024 Yerel Seçimlerinde ilk defa oy kullanacağınız için hatıra kalması adına bu beratı şahsınıza takdim ediyor, saygılar sunuyorum.” Yazılı beratlar personeller tarafından kapı kapı dağıtılırken gençler memnuniyetlerini dile getirdiler.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız