Türkyılmaz’dan fırıncıya hijyen tepkisi

Türkyılmaz’dan fırıncıya hijyen tepkisi

TEDBİRSİZLİĞE GEÇİT YOK!

Türkyılmaz’dan fırıncıya hijyen tepkisi

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Zabıta Müdürlüğü Denetim Ekipleriyle birlikte ilçedeki bir ekmek fırınına anlık hijyen denetimi yaptı. Başkan Türkyılmaz, hijyen kurallarına uymayan ve maskesiz, eldivensiz ekmek üretimi yapıp, işletme içerisinde sigara içen çalışanlara uyarılarda bulundu.

Yahşihan ilçesinde bulunan bir fırına anlık denetim yapan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, gördüğü manzara karşısında idari işlem başlatılacağını bildirerek, “İnsanlar size güvenerek ekmek alıyor. Olmaz bu şekilde” diyerek tepkisini gösterdi.

Vatandaşların sağlıklı ve hijyenik ekmek tüketebilmesi için denetimlerini aralıksız sürdüren Yahşihan Belediyesi Zabıta Ekipleri, ekmek fırınları, hamur tekneleri, maya ve tuzlar, un depoları ve ekmek üretiminde kullanılan her türlü malzemeyi tek tek kontrol ediyor. Uygun üretim yapmayan fırınlara cezai işlem uygulanıyor. Ayrıca Yahşihan Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Hüyüktepe, Yahşihan İlçesinde halk sağlığı adına denetimlerin her zaman sürdürüleceğinin bilgisini verdi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü