Türkyılmaz´dan, STK´lara destek sözü

Türkyılmaz´dan, STK´lara destek sözü

?TOPLUMLA KURULUŞLARI BULUŞTURACAĞIZ?

Türkyılmaz´dan, STK´lara destek sözü

Milliyetçi Hareket Partisi Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz, Sivil Toplum Kuruluşlarına yaptığı ziyaretlerde, belediye başkanı olması halinde, bu kuruluşların faaliyetlerine destek olacaklarını ifade etti.

KIZILAY VE TEMAD´I ZİYARET ETTİ

Kızılay ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneğine (TEMAD) gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında her iki derneğin de ülkemizin önemli derneklerinden olduğunu kaydeden Türkyılmaz, ?Bir tarafta ülkemizin varlığının en önemli sembollerinden Türk Silahlı Kuvvetlerinin emekli olmuş şerefli astsubayları, diğer tarafta en zor zamanımızda, canımızı, kanımızı emanet ettiğimiz Kızılay? Her iki kuruluş da iyi ki var ve hep var olsunlar? dedi.

?TOPLUMLA KURULUŞLARI BULUŞTURACAĞIZ?

Belediye Başkanı seçilmeleri halinde, toplum yararına çalışan tüm kuruluşlarla istişare halinde çalışacağını belirten MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz, bu kuruluşların faaliyetlerini sürekli takip edeceğini ve gerek toplumun bu kuruluşlardan faydalanması gerekse bu kuruluşların toplumla kucaklaşması için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.



1

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

2

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

3

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

4

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

5

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

6

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

7

Hacılar’da Hizmetin Adresi; Mehmet Koyuncu