Türkyılmaz´dan Mehmetçiğe Bayrak Morali

Türkyılmaz´dan Mehmetçiğe Bayrak Morali

ASKERE GİDECEK GENÇLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Türkyılmaz´dan Mehmetçiğe Bayrak Morali

Yahşihan´da tüm düğün, davet ve sosyal etkinliklere katılarak ilçe halkının beğenisi kazanan Osman Türkyılmaz, 98/1 Celp Döneminde silahaltına alınacak Mehmetçikleri de Asker Gecesinde yalnız bırakmadı.

ASKERE GİDECEK GENÇLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Osman Türkyılmaz, askere gidecek gençleri de yalnız bırakmadı. Yeşilvadi Mahallesinde düzenlenen Asker Gecesinde gençlere Türk Bayrağı hediye eden Türkyılmaz, ?Her ülkenin kendi çapında bir ordusu vardır. Ancak Türk Milleti zaten topyekûn bir ordudur. Bunu da tarihinin her safhasında ispat etmiştir. Bu yüzden, bizde ?vatana kurban´ denilerek askere gidenin eline kına yakılır, gitmeden önce eğlenceler düzenlenir.?

HEDİYELERİN EN ANLAMLISI OLAN AY YILDIZLI AL BAYRAĞIMIZI HEDİYE EDİYORUZ

?Özellikle vatanımızın sınır güvenliğini, milletimizin bekasını hedef alan terör örgütlerine karşı sürdürülen Zeytin Dalı Operasyonunun devam ettiği şu günlerde daha da bir önem kazanan, daha da çok değeri anlaşılan kahraman Mehmetçiklerimize, bu şanlı ve kutlu günlerinde moral vermek, Türk Milletinin yanlarında olduğunu bir kez daha göstermek için katıldığımız bu Asker Gecesinde hediyelerin en anlamlısı olan Ay Yıldızlı Al Bayrağımızı hediye ediyoruz.?

HEPİNİZ BİRER BAYRAKSINIZ

?Biliyoruz ki, bu bayrak, Türk Milletinin nezdinde Kahraman Mehmetçiklerimizin kanlarıyla sulanarak bu al rengini almış, dünyanın en anlamlı bayrağıdır. Dün Kurtuluş Savaşında yokluk içinde verilen mücadele de bu bayrak içindi, bugün Afrin´de sürdürülen operasyon da bu bayrak içindir. Ve şu anda askere gitmek için son hazırlıklarını yapan bu vatan evlatları birer bayraktır. Öyleyse, bayrak yere düşmesin. Bu gencecik bayraklarımızı yere düşürmeyelim. Yüce Türk Milletinin duaları sizlerledir. Allah yar ve yardımcınız olsun. Ne mutlu Türküm diyene? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ