Türkyılmaz´dan ders çalışan öğrencilere çay ve kestane ikramı

Türkyılmaz´dan ders çalışan öğrencilere çay ve kestane ikramı

YAHŞİHAN BELEDİYESİNİN GELENEĞİ OLACAK

Türkyılmaz´dan ders çalışan öğrencilere çay ve kestane ikramı

Milliyetçi Hareket Partisi Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz, Kırıkkale Üniversitesine ait Çalışma Salonunda final sınavlarına hazırlanan öğrencilere çay ve közlenmiş kestane ikram etti.

TÜRKYILMAZ, ÖĞRENCİLERLE DE SOHBET ETTİ

Sınav dönemlerinde 24 saat hizmet veren Kırıkkale Üniversitesi Okuma Salonu önünde, Ülkü Ocakları Kırıkkale Üniversitesi Birimi Başkanı Kerim Yazıharman ve MHP Yahşihan Belediye Meclis Aday Adayı Serdarhan Tetik ile birlikte ders çalışma arası veren öğrencilere çay ve kestane ikram eden Türkyılmaz, öğrencilerle de sohbet etti.

BİZ, SORUNLARA ÇÖZÜM İÇİN ADAYIZ

Yahşihan´ın Türkiye´de önemli bir yere sahip olduğunu belirten Türkyılmaz, ?Kaç ilçeye içinde böyle büyük bir üniversiteyi barındırmak nasip olabilir ki? Ama ne yazık ki bugüne kadar ne üniversitemizin kıymetini bilen çıktı ne de üniversitemizi Yahşihan ile bütünleştirmek isteyen? İşte biz tüm bu sorunları bildiğimiz ve bu sorunların çözümüne yönelik projelerimiz olduğu için aday olduk.?

YAHŞİHAN BELEDİYESİNİN GELENEĞİ OLACAK

?Kırıkkale Üniversitesine öğrenim görmek için gelen tüm öğrencilerimiz bizim öz kardeşlerimiz, öz evlatlarımızdır. Bugün yaptığımız ikramlar bizim dönemimizde Yahşihan Belediyesinin bir geleneği haline gelecektir. Dönem başlangıçlarında ilçemizin gelenekleriyle karşılanacak olan öğrencilerimiz üniversitemizde öğrenim gördükleri süre içerisinde belediyemizin sürprizleriyle ağırlanmaya devam edecek, spor, kültür, sanat ve eğitim adına aradıkları her şeye rahatlıkla ulaşabileceklerdir? diye konuştu.



1

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

2

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

3

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

4

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

5

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

6

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

7

Hacılar’da Hizmetin Adresi; Mehmet Koyuncu