Türkyılmaz’a Halk Toplantılarında Yoğun İlgi

Türkyılmaz’a Halk Toplantılarında Yoğun İlgi

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, yoğun katılımla gerçekleştirdiği halk toplantılarında vatandaşlara bir araya gelmeye devam ediyor. Yoğun kalabalığın olduğu toplantılarda vatandaşlar Türkyılmaz’a desteğini gösteriyor.

Göreve geldiği ilk günden beri vatandaşlarla iç içe olan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, halk toplantılarına aralıksız devam ediyor. İlçedeki her mahallede bulunan site ve bina sakinleriyle bir araya gelen Türkyılmaz vatandaşların taleplerini dinliyor. Haftanın her günü ilçe sakinleriyle toplantılar düzenleyen Türkyılmaz, yaptığı ve yapacağı projelerden bahsederken toplantı sonunda vatandaşların sorularını alıyor, taleplerini dinliyor. Öneri, sorun ve taleplerini dile getiren vatandaşların bu istekleri toplantıda hali hazırda bulunan birim müdürleri tarafından notlar alınırken günün sabahında çözüme kavuşturuluyor.

Her toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşen Türkyılmaz’ın konuya ilişkin açıklaması: “Vatandaşlarımızı halk günü buluşmamızda tek tek dinliyoruz. Vatandaşlarımız doğrudan sorunlarını, sıkıntılarını, istek ve taleplerini bizlere bildirsin istiyoruz. Halk toplantılarımızda vatandaşlarımızla birebir görüşerek onların sorunlarını dinliyor, çözüme kavuşması için de bir ekip ruhu içerisinde çaba ve gayret gösteriyoruz. Toplantılarımız çok kalabalık oluyor ve bu bizleri mutlu ediyor. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.” Şeklinde oldu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız