Türkyılmaz’a Alevi Dernekleri Genel Başkanı’ndan Teşekkür

Türkyılmaz’a Alevi Dernekleri Genel Başkanı’ndan Teşekkür

Kırıkkale Alevi Kültür Derneği Başkanı Kenan Yusuf Bayraktar, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bayraktar, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Seher Şengünlü Yılmaz’ın göndermiş olduğu teşekkür beratını Türkyılmaz’a takdim etti.

TEŞEKKÜR BERATI TAKDİM EDİLDİ

6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından depremin merkez üssü Pazarcık ilçesinde günlerce yardım çalışmaları yapan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve ekibi, vatandaşlar tarafından takdir toplamıştı. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde bulunan Alevi Derneği ve bölgede bulunan vatandaşlara günlerce yardımlar yapan Başkan Türkyılmaz’a Kırıkkale Alevi Kültür Derneği Başkanı Kenan Yusuf Bayraktar teşekkür ziyaretinde bulundu. Kırıkkale Alevi Kültür Derneği’ne de yardımları dokunan Türkyılmaz’ın bu davranışına kayıtsız kalamayacağını belirten Bayraktar, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Seher Şengünlü Yılmaz’ın Başkan Türkyılmaz için göndermiş olduğu “İnancımıza, kültürümüze ve yolumuza göstermiş olduğunuz ilgiden ve özveriden dolayı teşekkür ederiz” notlu teşekkür beratını takdim etti. Kırıkkale Alevi Kültür Derneği Başkanı Kenan Yusuf Bayraktar’a MHP Kırıkkale İl Başkan Yardımcısı Sinan Taşkıran eşlik etti.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken yapmış olduğu açıklamasında, “Ülkemizin her insanı bizim için değerlidir. Alevi Kültür Derneğine, diğer dernek ve sivil toplum kuruluşlarımıza olduğu gibi imkânlarımız ölçüsünde yardımcı oluyoruz. Alevi canlarımız, ülkemizin en önemli toplumlarındandır. Toplumu ötekileştirmeyen, hatta kendisine önyargılı olanlara bile sımsıcak duygular besleyen Alevileri kucaklamak hepimizin boynunun borcudur. Alevi canlarımızın her zaman yanlarındayız.” İfadelerini kullandı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız