Türkyılmaz, Yahşihan Halkını Yalnız Bırakmıyor

Türkyılmaz, Yahşihan Halkını Yalnız Bırakmıyor

Her gün düzenli olarak yürüyüşler gerçekleştiren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz Yahşihan halkını biran olsun yalnız bırakmıyor. Vatandaşın derdini onların ayağına kadar gidip dinliyor,

HERGÜN FARKLI MAHALLE

Göreve geldiği ilk günden beri durmaksızın çalışmalarına devam eden Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz mesai saatleri öncesi ve sonrası ilçede düzenli olarak yürüyüşlerine devam ederken vatandaşlarla birebir ilgilenerek taleplerini alıyor. Her fırsatta halkın içine karışmayı seven Başkan Türkyılmaz, mahalle kahvelerine gidip halk ile sohbetler edip sorunlarını ve isteklerini dinliyor. Yetki ve sınırları içinde çözebileceği bütün sorunlara en kısa sürede el atarak çözmeye çalışıyor. Türkyılmaz, Yahşihan’ın her gün farklı mahallelerinde sabahın erken saatlerinde yürüyüşlerine devam ederken bir yandan da vatandaşların taleplerini, sıkıntılarını dinliyor. Belirtilen talepleri anlık birim yetkililerine bildirerek sorunlara yerinde müdahale ediyor. Türkyılmaz ilçenin nabzını makam odasından değil sokaklardan tutmayı tercih ediyor.

 

VATANDAŞLARIMIZLA İÇ İÇEYİZ

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz konu hakkında yapmış olduğu açıklamasında; “Hizmetkârı olarak geldiğimiz İlçemizde vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu bildirerek hal ve hatırlarını sormaya devam ediyoruz. İşe giden vatandaşımıza hayırlı işler diliyor, okula giden gencimize başarılar diliyoruz. Tüm gayretimiz, çabamız vatandaşımızla iç içe olup dertlere derman olabilmek. Her zaman halkımızın yanlarında olup onlarla kucaklaşmak en önemli görevimiz. Vatandaşı ayağımıza çağırmaktansa bulduğumuz her fırsatta ayağına gidiyoruz. Dertlerini dinliyor, taleplerini alıyoruz.” Dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız