Türkyılmaz, projelerini gençlerle paylaştı

Türkyılmaz, projelerini gençlerle paylaştı

Orta Anadolu Gençlik İnisiyatifi tarafından başlatılan `Geleceğe Oy Ver Projesi` çerçevesinde daha MHP Yahşihan Belediye Başkan adayı Osman Türkyılmaz ile görüşen gençler, çalışmalar hakkında bilgi verdi.


DESTEK VERECEĞİZ
`Genç Dostu Belediye` sözleşmesine imza atan Orta Anadolu Gençlik Inisiyatifi Başkanı Murat Başer, "Kırıkkale’de yaklaşık 1 aylık süren bir çalışma yaptık. kurduğumuz sandıklarla şehrin sorunlarını tespit ettik." dedi. Orta Anadolu Gençlik Inisiyatifi Başkanı Murat Başer tarafından kendisine teşekkür plaketi verilen Türkyılmaz da "Arkadaşlar bize ilk geldiklerinde her türlü desteği vereceğimizi söyledik. Bizler gençlere ait projelerimiz bulunuyor. Eğitime önem veren bir belediye olacağız. Eğitim her şeyin başında gelecek." diye konuştu.

EĞİTİM VE EĞLENCE
Eğitimsiz bir toplum düşünmediklerini belirten Türkyılmaz, yapacakları projelerin birinin de, öğrencilere ücretsiz eğitim olduğunu belirterek "Hizmet yapmanın gönül işidir. Projelerim hayata geçtiği zaman Yahşihan ilçesi modern bir görünüme kavuşacak." dedi. Yahşihan’a çok amaçlı kompleks getireceğini açıklayan Türkyılmaz, "Burada alışveriş merkezi bulunacak. Gençlerin boş vakitlerini değerlendirecekleri eğitim ve eğlence alanları bulunacak. Hanımlar için alanlar oluşturulacak”

ÇOK OKUYAN TOPLUM
“Hanımlar burada günlerini huzurlu bir ortamda yaşayacaklar. Eğitim bizim için önemlidir. Kompleksin en üstü, etüt merkezleri olacak. Burada da çocuklarımıza dersler verilecek. Yahşihan bundan sonra daha çok okuyan bir toplum olacak. Yahşihanlılar, avukat, doktor, profesör, doçent ve üst düzeyde anılan insanlar topluluğu olacak. Her evde bu saydıklarımız olması için var gücümüzle çalışacağız." şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız