Türkyılmaz, özel çocuklarla buluştu

Türkyılmaz, özel çocuklarla buluştu

Türkyılmaz, Çetin Koçdoğan Parkı’nda bulunan Adnan Şener Özel Eğitim uygulama Okulu öğrencileriyle bir araya geldi. Başkan Türkyılmaz, öğrencilere dondurma ve pamuk şeker ikram etti.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Çetin Koçdoğan Parkı’nda bulunan Adnan Şener Özel Eğitim uygulama Okulu öğrencileriyle bir araya geldi. Başkan Türkyılmaz, öğrencilere dondurma ve pamuk şeker ikram etti.

 

Sosyal ve kültürel alanda belediyecilik hizmetlerine önem veren Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Çetin Koçdoğan Parkında piknik yapan Kırıkkale Adnan Şener Özel Eğitim Uygulama Okulu’nun özel öğrencilerini ziyaret ederek dondurma ve pamuk şeker ikram etti. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte Başkan Tıürkyılmaz, “Sevginin gücüyle el ele vererek bütün engelleri aşacağız” dedi.

 

Türkyılmaz, park alanında bulunan çocuklarla da yakından ilgilendi. Belediye olarak her alanda çalışma yaptıklarını ve özel öğrencilere yönelik yaptıkları çalışmaların daha anlamlı olduğunu belirten Türkyılmaz, “Engellilik, sosyal yönleriyle her birimizi yakından ilgilendiren, olumsuz etkilerini en aza indirgemek için herkesin katkısına, duyarlılığına ve ortak çabasına ihtiyaç hissedilen toplumsal bir husustur” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız