TÜRKYILMAZ GELENEK HALİNE GETİRDİ

TÜRKYILMAZ GELENEK HALİNE GETİRDİ

Müge Anlı Mobil Aşevi Aracı’nın 44.sünü araç filosuna dahil eden Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, aracı kullandıkları ilk günden beri birçok noktada sıcak çorba dağıtımlarına devam ediyor.

Her yıl vize ve final haftalarında ilçede bulunan üniversite öğrencilerine sıcak çorba ikramında bulunan Türkyılmaz öğrencilerin sınav döneminin gelmesiyle birlikte sabahın erken saatlerinde sıcak çorba dağıtımlarına başladı. Her yıl sınav dönemi öğrencilere sabah kahvaltısı için çorba ikram eden Türkyılmaz bu görevi ilçede gelenek haline getirdi.

Dağıtılan sıcak çorbalar öğrencilerin içlerini ısıtırken yoğun beğeni aldı. Konuya ilişkin açıklama yapan Türkyılmaz: “ Çorba dağıtımlarımızı her fırsatta birçok noktada gerçekleştiriyoruz fakat sınav haftalarında ikram ettiğimiz bu çorbalar bizim için ayrı bir ehemmiyet taşıyor. Çocuklarımız bu yoğun dönemlerde kahvaltı yapmayı ihmal edebiliyorlar bu sebeple onları düşünmek bizim görevimiz. Çocuklarımızın derslerine yoğunlaşmasını istiyoruz geri kalan tüm ihtiyaçları için bizler buradayız.” şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız