Türkyılmaz " Çıktığımız Bu Yolda Birliğimiz Daim Olsun"

Türkyılmaz

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, 31 Mart’ta yapılacak olan seçim için Cumhuriyet Meydanında toplanan kalabalığa yeniden aday adaylığını açıklayarak önemli mesajlar verdi.

BİNLERCE KALABALIK TÜRKYILMAZ'I YALNIZ BIRAKMADI

31 Mart 2024 yılında yapılacak Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, ikinci dönem için Milliyetçi Hareket Partisi’nden yeniden aday adaylığını açıkladı. Başkan Türkyılmaz, konvoylar eşliğinde kendini destekleyen binlerce kalabalıkla birlikte Yahşihan Belediyesi önünde toplandı. Ardından Kırıkkale’ye hareket eden kabalık, Kültür Merkezi önünde buluştu. Ellerine Türk bayrakları ve parti bayrağı alan Yahşihan halkı, ‘Türkyılmaz nerede biz oradayız’, ‘Yahşihan’ın başkanı Türkyılmaz’ şeklinde slogan attılar. Kalabalığın sevgi gösterileriyle karşılanan Türkyılmaz, eşi Necibe Türkyılmaz el ele ve kendini destekleyenlerle birlikte Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüdü. Türkyılmaz, beraberindeki heyetle birlikte parti binasına kadar yürüdü. Türkyılmaz burada MHP İl Başkanı Av. Murat Abalı, MHP Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut'u karşıladı. Daha sonra Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda kurulan platformda kendini bekleyen coşkulu kalabalığa seslendi. İsmi anons edilerek sahneye çıkan Türkyılmaz, coşkulu kalabalığın karşısında gözyaşlarını tutamadı. Kendini destekleyenlerin sevgisine karşılık çiçekle karşılık veren Türkyılmaz, sloganlar eşliğinde destek aldı. Türk bayrakları ve parti bayrakları eşliğinde pankart açan Yahşihan halkı, her zaman Türkyılmaz’ın yanlarında oldukları mesajını yineledi.

FİLİSTİN HALKININ YANINDAYIZ

Konuşmasına İsrail’i kınayarak başlayan Türkyılmaz, her zaman Filistin halkının yanlarında oldukları mesajını verdi. Ben ömrünü davasına, ülkesine, milletine ve elbette hemşehrilerine hizmet yoluna adamış bir kardeşiniz olarak karşınızdayım. Gençlik yıllarımda edindiğim siyasi kültürümü daha da geliştirerek, atalarımdan miras ve çocuklarımdan emanet olarak devraldığım bayrağımı, 2019 yılında göreve gelmemle birlikte en ileriye taşıdığımı düşünüyorum. Milliyetçi Hareket Partisi demek vatan demektir, işini hakkıyla yapmak demektir” dedi.

SİZLERİN DESTEĞİNE İHTİYACIM VAR

Türkyılmaz, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “50 yaşıma merdiven dayadığım bugünlerde mayasını güzel Yahşihan’ımdan aldığım derin bir aşkla, şevkle, azimle, tecrübeyle ilçeme hizmet etme mücadelemi sürdürüyorum. 50 yıllık hayat yolculuğumun her safhasında Rabbime imanımdan başka tutunacak bir dal, ilçemin kıymetli halkından başka yaslanacak bir sırt aramadım. Hamdolsun ki girdiğim Her mücadeleden önce rabbimin yardımı sonra sizlerin desteğini alarak başarıyla çıktım. Ve şu an siz kıymetli hemşehrilerimle beraber ikinci 5 yıllık dönemimiz için aday adaylığı başvurumuzu yapmış olmaktan son derece mutluluk ve gurur duyuyorum.”

5 YILDA ADIM ADIM ZİRVEYE ÇIKTIK

“İyi ki varsınız, iyi ki ekip arkadaşı olmuşuz. İyi ki birlikte çalışıyoruz. Bugün buradaki gurur tablomuzdan aldığım cesaretle bütün cihana haykırıyorum ki birlikteliğimizden daha büyük bir güç yoktur ve asla olmayacaktır! Geriye dönün de bir bakın. Dün nasıldı bugün nasıl. İlçemizi gelişmemiş köhne boşluktan biz çıkardık, gelecek 100 yılını biz garantiye aldık, güzel Yahşihan’ımız eskiden kıyıda köşede debelenirken şimdi tüm Türkiye’de parmakla gösterilen örnek ilçe konumuna geldiyse bunun mimarı bizleriz. Yaptığımız bu hizmetler sayesinde ilçemizi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın 2022 yılında hazırladığı Gelişmişlik Sıralaması Araştırmasında 973 il ve ilçe arasında 198. Sıradan 58. Sıraya yükseltme başarısını gösterdik. Biz 5 yılda merdivende beklemedik adım adım zirveye çıktık.

ALT YAPI SORUNUNU TAMAMEN ORTADAN KALDIRDIK

“Geçtiğimiz dönemde birlikte başardıklarımızla gurur duyuyorum, ancak daha büyük işlerin peşinden koşmak için buradayım. Yine durmayacağız yine zirveye kadar yorulmadan tırmanacağız ve unutmayın, kendinize güvenmekten asla vazgeçmeyin zirveye ulaşırsak bunu ancak biz yaparız, ancak biz ulaşırız. Belirtmek isterim ki bugün buraya gelerek ortaya koyduğunuz gönül sermayesi, bizlerin yüreğinde çarptıkça şimşek olup çakacağız sel olup akacağız ve güzel Yahşihan’ımızın üzerine rahmet olup yağacağız! Kimileri eleştirse de yapmış olduğumuz altyapı projemizle ilçemizi toplamda 370 kilometre kazarak bir kanayan yara olan altyapı sorununu tamamen ortadan kaldırdık.

ABALI" YEREL SEÇİME HAZIRIZ"

Türkyılmaz’ın ardından konuşma yapan MHP İl Başkanı Av. Murat Abalı, yerel seçime hazır olduklarını söyledi. Kırıkkale’de birlik ve beraberlik içerisinde seçime gireceklerini söyleyen Abalı, Türkyılmaz’a yeniden çıkmış olduğu bu yolda başarı temenni etti. Bütün ilçe ve kasabaların önemli olduğuna değinen Abalı, Yahşihan’ın hem Kırıkkale hem de MHP için büyük ve ayrı bir önem taşıdığına dikkat çekti. Konuşmaların arından Türkyılmaz, parti binasına giderek MHP İl Başkanı Av. Murat Abalı’yı aday adaylık başvuru dosyasını takdim etti.

 


 


 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız