TÜRKYILMAZ: “BEN DİMDİK BURADAYIM!”

TÜRKYILMAZ: “BEN DİMDİK BURADAYIM!”

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, seçime 3 gün kala belediye personellerinin sürprizi ile karşılaştı.

Son günlerde yapılan manipülasyonlarla işçilerin Başkan Türkyılmaz’ın yanında durmadığının algısını yapanlara yönelik belediyede çalışan 350 personel, belediye önünden başlayarak MHP seçim bürosuna kadar destek yürüyüşü düzenledi. Personeller adına söz alan Serdarhan Tetik, “Hiçbir algıya ve dedikoduya yer vermeden personel aslan gibi buradadır.” dedi.

TÜRKYILMAZ VE YAHŞİHAN GALİBİYETE HAZIRLANIYOR 
Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, kendini destekleyen binlerce Yahşihan halkıyla birlikte seçim galibiyetine hazırlanıyor. Başkanlık görevine geldiği günden itibaren 7’den 70’e herkesin gönlünü kazanan ve kimsenin girmeye cesaret edemez dediği ‘altyapı’ başta olmak üzere toplamda 175 büyük projeye imza atan Türkyılmaz, Yahşihan’da her seçmenle birlikte adeta sandık kapatmaya hazırlanıyor.

350 PERSONEL DESTEK YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLEDİ
Siyasi arenanın giderek hareketlendiği ve geçtiğimiz günlerde AK Parti’nin adayı Ahmet Sungur’un akrabalarının geçmesiyle rakibine ‘Şah-Mat’ yaparak seçimi bitiren Türkyılmaz’a bu kez, Yahşihan Belediyesi’nde görevli 350 personel destek yürüyüşü düzenledi. Birlik ve beraberlik mesajı veren işçiler, Yahşihan’ın gece karanlığında adeta bütün cadde ve sokakları meşalelerle aydınlattı, ‘Başkan Türkyılmaz’ sloganlarıyla inletti. Dosta güven veren bu birliktelik, Türkyılmaz’ın seçimi kazanacağının bir nişanesi oldu.

ENDİŞEYE MAHAL YOK BAŞKAN TÜRKYILMAZ 
Sloganlar eşliğinde yürüyüş düzenleyen işçiler, ‘Endişeye mahal yok başkan Türkyılmaz' 'Taklitler aslını yaşatır başkanım' Sakin olun biz gelmedik devam ediyoruz' yazılı pankartlarla birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Seçim bürosu önünde kurulan sahnede kürsüye çıkan işçiler, Türkyılmaz’a destek mesajı verdiler. 5 yıldır gece gündüz demeden beraber çalıştıklarını vurgulayan Türkyılmaz, “Sabahın ilk ışıklarıyla, gece yarılarına kadar Yahşihan için hep birlikte çalıştık. Yorulduğumuz günlerde oldu, mutlu olduğumuz günlerde oldu. Ama bizim için her şeyden önce Yahşihan’a hizmet etmenin önemi vardı” dedi.

TÜRKYILMAZ: “BEN DİMDİK BURADAYIM!”
Türkyılmaz, “Biz göreve geldiğimizde 4 ay maaş versin, 5’inci ayda maaş veremez diyorlardı. Allah’a çok şükür bugüne kadar bütün personellerimizin maaşlarını ödedik. Göreve geldiğimiz günden itibaren toplamda 190 kişiye kadro verdik. Şimdi aciz kalan insanlar, çamur siyaseti yapanlar, yer altı siyaseti yapanlar, kanalizasyon siyaseti yapanlar, bugün Yahşihan Belediyesi işçisi üzerinden algı çekmeye çalışıyorlar. Çünkü onlar çok ama çok gerideler. İnsan bu dünyada sadece bir kez hayat yaşar, bir kere ölür. Onurlu yaşamak, dik durmak, şerefiyle yaşamak herkese yakışmıyor işte! Biz bu yolda ne dedik; onurumuzla, şerefimizle, haysiyetimizle yaşayacağız dedik. Allah’a çok şükür bugün Yahşihan Belediyesi’nde çalışan bütün personellerimiz mutlu şekilde evlerine ekmek götürüyor” dedi.

BİNLERCE KALABALIK CADDELERE, SOKAKLARA SIĞMADI 
5 yıl boyunca ekibiyle birlikte Yahşihan için mücadele verdikleri sözlerine dikkat çeken Türkyılmaz, “Ben bugün Osman’ım ama yarın ne olacağım belli değil. Ben Allah’a çok şükür dimdik buradayım, ölürsem de şerefimle, onurumla ve haysiyetimle öleceğim. Gidenler gitsin, kalan sağlar bizimdir” ifadesinde bulundu. Türkyılmaz’ın konuşması sonrası seçim bürosunu dolduran binlerce kalabalık ellerine aldıkları parti bayrakları ve telefonların ışıklarıyla adeta görsel bir şölen oluşturdular.  Bugün Osman’ım yarın ne olacağım belli olacağım belli değil o yüzden dimdik buradayım ölürsem de dimdik şerefimle onurumla haysiyetimle öleceğim. Gidenler gitsin kalan sağlar bizimdir” şeklinde konuştu.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız