Türkyılmaz, Apartman Görevlileri İle Bir Araya Geldi

Türkyılmaz, Apartman Görevlileri İle Bir Araya Geldi

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Yahşihan ilçesinde görev yapan apartman görevlileri ile bir araya geldi. Başkan Türkyılmaz, görevlilerle karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, istişare ve değerlendirme toplantıları kapsamında Yahşihan’da bulunan apartman görevlileriyle bir araya geldi. Yahşihan’a yaptıkları projeleri anlatan Türkyılmaz, görevlilerin tavsiye ve önerilerine de kulak verdi. Türkyılmaz, düzenlenen programda önemli ve fedakârlık gerektiren bir hizmette bulunan apartman görevlilerinin önemine dikkat çekti. Yahşihan’da apartman hizmetleri veren görevlilerin sorunlarını dinleyen Türkyılmaz, görevlilerle karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

 

Başkan Türkyılmaz, istişare toplantısında yaptığı konuşmasında, “Günden güne gelişmekte olan güzel ilçemiz Yahşihan’da görev yapan siz kıymetli apartman görevlilerimiz başımızın tacıdır. Sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk ve memnuniyet duyuyorum. Sizlerle istişare etmemiz ve vatandaşlarımızın düşüncelerini bizlere aktarmaları son derece önemlidir. Sizlere bu anlamda teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel ve yaşanılabilir bir Yahşihan’ımız için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız