TÜRKYILMAZ"4,5 YILDA 175 PROJEYE İMZA ATTIK"

TÜRKYILMAZ

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Kırıkkale’de görev yapan basın mensupları bir araya geldi. Türkyılmaz, basın mensuplarına 4,5 yılda yapmış olduğu 175 dev projeyi anlatarak karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

175 PROJE HAYATA GEÇTİ 

Kırıkkale’nin Yahşihan ilçesinde yaklaşık 4,5 yıldır belediye başkanlığı görevinde bulunan Osman Türkyılmaz, yaklaşık 175 projeyi hayata geçirmenin onur ve gururunu yaşıyor. Altyapı çalışmalarından üstyapı çalışmalarına, parklardan sosyal tesis alanlarına, kültürel etkinliklerden eğitim alanlarına, kısacası gencinden yaşlısına, yaptığı çalışmalarla 7’den 70’e herkesin gönlüne dokunan Türkyılmaz, yaptıkları bazı çalışmalarını anlattı.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Kırıkkale’de faaliyet gösteren yerel ve ulusal medya temsilcileriyle bir araya gelen Türkyılmaz, toplantıda bütün kurum müdürlerini de beraberinde getirerek, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Yahşihan’a sevdalı, Kendisinin Yahşihan’a aşık bir belediye başkanı olduğunu söyleyen Türkyılmaz, “Bizler Yahşihan’ın geleceğini kurtardık. Yahşihan’da bulunan çocuklarımızın, ailelerimizin, bütün hemşehrilerimizin daha iyi bir Yahşihan’da yaşaması için elimizden gelen tüm mücadeleyi gece gündüz demeden sergiliyoruz” dedi. Yahşihan’a yaptıkları projeleri anlatan Türkyılmaz, tavsiye ve önerilere de kulak verdi. 4,5 yılda yapmış olduğu 175 projeyi tek tek sunum ile anlatan Başkan Türkyılmaz, gazetecilerden gelen soruları da yanıtladı. Türkyılmaz “Kırıkkale’de görev yapan siz kıymetli basın mensuplarımız başımızın tacıdır. Sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk ve memnuniyet duyuyorum. Sizlerle istişare etmemiz ve vatandaşlarımızın düşüncelerini bizlere aktarmaları son derece önemlidir.”

TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİ

“Sizlere bu anlamda teşekkür ediyorum. İnşallah daha güzel ve yaşanılabilir bir Yahşihan’ımız için var gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. 4,5 yılda özellikle altyapı olmak üzere dev yatırımlar yaptık. İmam Buhari Taziye Evi, İtfaiye Binası, Hayvan Barınağı, Su depoları, Kedi Köyü, Evcil Hayvan Mezarlığı ve bunun gibi saymakla bitmeyen 175 proje yapmışız.” ifadelerini kullanırken günün sonunda toplantıya katılan tüm basın mensuplarına Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla Türk Bayrağı hediye etti.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız