Türkyılmaz, belediye çalışanlarının içine su serpti

Türkyılmaz, belediye çalışanlarının içine su serpti

?YAHŞİHAN´DA İKAMET EDEN HER BİREYİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM?

Türkyılmaz, belediye çalışanlarının içine su serpti

Milliyetçi Hareket Partisi Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz, kendisinin başkan seçilmesi halinde belediye çalışanlarının hepsini işten çıkaracağına dair söylentilerin gerçeği yansıtmadığına vurgu yaparak, ?Bizim, ekmeğini helalinden kazanan hiç kimseyle bir derdimiz yok. Belediye çalışanları bu konuda müsterih olsunlar? dedi.

?BAŞKAN OLMADAN BİRÇOK KİŞİNİN EKMEK SAHİBİ OLMASINA VESİLE OLDUK?

?Haksız bir şekilde iş güç sahibi olup garibanın rızkına göz dikenler, vatandaşı ekmeğiyle tehdit edenler, kraldan çok kralcılar ise hakkın ve adaletin galip geleceği günü beklesinler? diyen Türkyılmaz, ?Kimin evine konuk olsam, kiminle fotoğraf versem, ertesi gün o evden en az bir kişiyi belediyeye işe alıyorlar. Ne mutlu bize, Başkan olmadan birçok kişinin ekmek sahibi olmasına vesile olduk? şeklinde konuştu.

?YAHŞİHAN´DA İKAMET EDEN HER BİREYİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM?

Yahşihan´da ikamet eden her bireyin belediye başkanı olup ilçeyle ilgili her konunun takipçisi olacaklarını kaydeden MHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Osman Türkyılmaz, ?Hangi siyasi görüşten olursa olsun, Yahşihan seçmeni bize oy verirken gönlü rahat olsun, biz bugün 3 bin evde nasıl ki siz değerli hemşerilerimizin gönül sofralarına konuk oluyorsak, belediye başkanı olduğumuzda da bu böyle devam edecektir. Biz ?Her yerdeyiz, gönüllerdeyiz´ derken laf osun diye bu cümleyi sarf etmiyoruz? ifadelerine yer verdi.



1

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

2

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

3

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

4

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

5

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

6

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

7

Hacılar’da Hizmetin Adresi; Mehmet Koyuncu