Türksel Hoca´ya terör olayları da vız gelir

Türksel Hoca´ya terör olayları da vız gelir

ÇATIŞMALARIN GÖLGESİNDE EĞİTİM

Türksel Hoca´ya terör olayları da vız gelir

Diş sağlığı ve bakımına kendisini adayan ve bu uğurda ?gözünü daldan budaktan esirgemeyen? Türksel Hoca, Diyarbakır´ın terörden en çok etkilenen Merkez Kayapınar ilçesinde, sağlık çalışanlarına ?Diş Sağlığı, Bakımı ve Florlama Eğitimi? verdi.

43 BİN ÇOCUK FLORLANACAK

Terör Olayları yüzünden olağanüstü hareketlilik yaşanan Diyarbakır´ın Merkez Sur İlçesi dışında yaklaşık 43 bin çocuğun florlanmasının planlanana çalışmanın birinci aşamasında ilçelerden gelenler de dâhil yaklaşık 6 diş hekimi ve 60´a yakın yardımcı sağlık personeline 2 gün boyunca hem teorik eğitim, hem de uygulama eğitimi verildi.

ÇATIŞMALARIN GÖLGESİNDE EĞİTİM

Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Türksel Dülgergil tarafından verilen eğitimler sırasında, Merkez Kayapınar İlçesi Vehbi Koç İlköğretim Okulunun ana sınıflarında 230 çocuğa da flor uygulaması yapıldı. Sağlık çalışanları haricinde Diyarbakır´da görev yapan sınıf öğretmenlerine de konu hakkında seminer verilirken, bir yandan eğitimler, bir yandan da Sur İlçesinde çatışmalar 2 gün boyunca devam etti.

ÖZEL HABER: HABİLHAN PEHLİVANLI



1

Dr. Öğr. Üyesi Baki Derhem Hasta Kabülüne Başladı

2

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

3

Artık randevu daha kolay

4

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

5

Pes doğrusu!

6

Kovid-19’da kötü değiliz

7

Gribe dikkat!