Türkmenlere yardım etmek insanlık borcu

Türkmenlere yardım etmek insanlık borcu

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI YARDIM ÇADIRINI ZİYARET ETTİ

BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAYGILI YARDIM ÇADIRINI ZİYARET ETTİ

Türkmenlere yardım etmek insanlık borcu

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, içinde bulunduğumuz şu kış gününde vatan topraklarını savunmak için her türlü zulme karşı koyan ve bu uğurda canlarını feda eden Bayırbucak Türkmenlerini yardım etmenin bir insanlık görevi olduğunu söyledi. Saygılı Kırıkkalelileri yardım etmeye çağırdı.

ONLAR BİZİM KARDEŞLERİMİZ

AK Parti İl Teşkilatının Cumhuriyet Meydanı´nda açtığı çadırı ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay´dan bilgi aldı. Tüm Ülkede devam eden Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyasına destek vermenin insanlık görevi olduğunu belirten Belediye Başkanı Saygılı, tüm Kırıkkale halkının bu kampanyaya destek olması gerektiğinin söyledi. Saygılı Kırıkkalelilere yardım edin çağrısında bulundu.

TÜM TÜRKİYE SEFERBER OLDU

Saygılı, "Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu´nun da önemle üzerinde durduğu Bayırbucak Türkmen kardeşlerimize yardım kampanyası AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığımız tarafından tüm illerde başlatılmıştır. Bayırbucak Türkmen kardeşlerimiz için başlattığımız yardım kampanyasına tüm halkımızdan destek bekliyoruz.? diye konuştu.

İHTİYAÇ OLAN MALZEMELER  

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, toplanacak başlıca yardım malzemeleri şöyle sıralandı: "Konserve, kuru gıdalar, çocuk bezi gibi hijyenik malzemeler, tıbbi malzemeler, giysi ve ayakkabı, tekerlekli sandalye, ortopedi malzemeleri, çocuk maması ve battaniye."



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ