Türkmen kardeşlerimiz yardımlarınızı bekliyor

Türkmen kardeşlerimiz yardımlarınızı bekliyor

YARDIM KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Türkmen kardeşlerimiz yardımlarınızı bekliyor

Kırıkkale Belediyesi ve Kırıkkale Kardeş Dernek ve Vakıflar Birliği tarafından Suriye´de bulunan Bayırbucak Türkmenleri için başlatılan yardım kampanyası devam ediyor.

HÜSEYİN KÂHYA PARKINDA

Türkmen kardeşlerimiz yardımlarınızı beliyor. Kampanyada, maddi yardımın yanı sıra çocuk maması, battaniye ve un yardımlarının ön planda olduğu vurgusu yapıldı. Kampanya çadırı Yenidoğan Mahallesi Hüseyin Kâhya Parkı içine bulunuyor.

ZULÜM VAR

Bugünün mazlumlara sahip çıkma günü olduğunu ifade eden Kırıkkale Kardeş Dernek ve Vakıflar Birliği sözcüleri, ?Bugün Esed´e, Putin´e, DAEŞ´e, İran´a ve zulme ortak olan bütün zalimlere, caniler ile vahşilere karşı olduğumuzu haykırma günü. Kırıkkale Belediyesi ve Kırıkkale Kardeş Dernek ve Vakıflar Birliği olarak, insanî, vicdani ve tarihimizden beslenen sorumluluğumuzu yerine getirmek için bugün buradayız.?dedi.

YALNIZ KALMAYACAK

Sözcüler,  ?Ülke genelinde yürütülen yardım kampanyalarına belediyemiz öncülüğün de kardeş derneklerimiz ile birlikte bu kampanyayı başlatmış olduk. İnşallah yapılan yardımlar yerine ulaşacaktır ve soydaşlarımıza yalnız kalmayacaktır.? diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ