Türkiye´yi bugünün çocukları inşa edecek

Türkiye´yi bugünün çocukları inşa edecek

ÇOCUKLAR İÇİN CUMHURİYET

Türkiye´yi bugünün çocukları inşa edecek

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Akçay, açıklamasında meclisin 23 Nisan 1920 cuma günü Hacı Bayram Veli Camii´nde kılınan cuma namazı sonrası dualarla ve Kur´an tilavetiyle açıldığına vurgu yaparak ?´Ülkemizin çocukları beraber büyüyecekleri güzel bir ülkeyi ve her akşam babalarını kucaklamayı hak ediyorlar´´ dedi.

ÇOCUKLAR İÇİN CUMHURİYET

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş yıl dönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için kutlama mesajı yayınladı. Açıklamasında Türkiye Büyük Millet Meclisinin, istiklal mücadelesinin sürdürüldüğü en zorlu, en buhranlı günlerde doğduğunu dile getirdi. Milli birliğin, milli mutabakatın, milli egemenliğin en somut tecellisi olduğunu vurgulayan Akçay ?Meclisimiz en çok çocuklar için gereklidir. Ve onlar için açılmıştır. 1923´te ilan edilen Cumhuriyet yine çocuklar için ilan edilmiştir. Bu süreçte binlerce şehit verdik. Mehmetçiği bu denli kahramanlaştıran şan ve şerefidir. Onlar vatanları için seve seve can verdiler. Ama onlar en çok da Türkiye´nin tüm çocukları için sevgiliye gider gibi şahadet şerbetini içtiler? dedi.

YAYGIN VE MODERN EĞİTİM

Geçmişi onarılamayacağını ancak geleceğin inşa edilebileceğini belirten Akçay ?Geçmişte yaşananları, çocuklarımızın da torunlarımızın da gelecekte yaşamasına izin vermememiz gerekmektedir. Ülkemizin çocukları her şeyin en iyisini, en yaygın ve en modern eğitim koşulları ile birlikte cıvıl cıvıl sokakları, beraber büyüyecekleri güzel bir ülkeyi hak ediyorlar. Her akşam babalarını kucaklamak onların en büyük hakları. İlk meclis, tüm renkleri ve tek bir Türkiye ile çocuklara o bayramı vermiştir´ dedi. Açıklamasında yaşanan terör olaylarına da vurgu yapan Akçay ?Biz terörün mahvettiği ailelere gözyaşı dökerek büyüdük. Şimdi birbirlerine silah çekmeyen, etnik ayrımcılıklar nedeniyle birbirlerini öldürmeyen çocuklar yetiştirmeliyiz´ dedi.

ÇOCUKLAR ADINA BARIŞ

AK Parti Hükümetinin 23 Nisan 1920 ruhuyla, anlayışla ve o günkü kardeşlik bağlarıyla ilerlemeyi kararlılıkla sürdüreceğini belirten Akçay, ülkemizin ve dünyamızın geleceğinin çocuklarımızın gözleri gibi parlak ve ışıltılı olmasını temenni ettiğini ifade etti. Akçay, açıklamasının devamında ?Türkiye Büyük Millet Meclisi, bugün de milli egemenlik anlayışı içinde, aziz milletimizin taleplerini hayata geçirmektedir. Türkiye Büyük Millet Meclisi, ülkemizin vicdanını ve aklını temsil etmektedir. Türkiye Büyük Millet Meclisi, AK Parti hükümeti öncülüğünde bilhassa çocuklarımız adına barış dolu, aydınlık bir geleceğin mimarlığını yürütmeyi sürdürecektir. İnanıyoruz ki, bugünün çocukları, ileride çok daha müreffeh bir Türkiye´yi inşa edecek, dünya barışına önemli katkılar sağlayacaklardır´ dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ