TÜRKİYE`NİN GELECEĞİ ÇOK İYİ OLACAK

TÜRKİYE`NİN GELECEĞİ ÇOK İYİ OLACAK

Eski İçişleri Bakanı Beşir Atalay, ``Türkiye`nin geleceği çok iyi olacak. Ülkemizde yapılmak istenen kargaşalarla, kavgalarla hiçbir şey kazanmıyoruz, sadece enerji tüketiyoruz`` dedi.

KÜÇÜK ESNAF DEVLETİN BELKEMİĞİ
Atalay, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu tarafından düzenlenen toplantıda, küçük esnafın devletin bel kemiği olduğunu, AK Parti hükümeti olarak esnafın her zaman yanında olduklarını belirtti. Geçmiş yıllarda, araba almanın, özellikli ikinci el araba alım ve satımının çok zor olduğunu ifade eden Atalay, ``Şimdi noterde bütün işlem kısa sürede bitiyor. Kazalarla ilgili kaza formu çıkarttık. İki taraf anlaşıp formu doldurup polise bile gerek kalmadan sorunu çözebiliyorlar. Ama bu dönemleri trafik sigorta şirketleri ve Şoförler Odası ile beraber çözdük`` dedi.
 
SIFIR ARABA KULLANIMI ARTTI
Otoban ve duble yolların yapılmasının ardından sıfır arabaların kullanımının arttığını dile getiren Atalay, şöyle konuştu: ``Ülkemizin ufku açık ilerliyor, istikrarla yoluna devam ediyor. Partimizin 8.5 yıldaki yönetimi ile ülkemiz çok güzel kazanımlar yaptı. Ekonomimizle Avrupa`da daha iyiyiz. Önceleri bize yardım eden ülkelere şimdi biz yardım ediyoruz, Yunanistan`ın durumu ortada. 2023 yılında hedef koyduğumuz gerekçelerde Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümünde dünyanın 10. büyük ekonomisi durumuna geleceğiz. 
 
TÜRKİYENİN GELECEĞİ ÇOK İYİ OLACAK
Bazı hedefler koyduk, Türkiye`nin geleceği çok iyi olacak. Ülkemizde yapılmak istenen kargaşalarla, kavgalarla hiçbir şey kazanmıyoruz, sadece enerji tüketiyoruz. Esnaf bizim can damarımız, toplumun dengesi sizsiniz. Esnafımızı yeni imkanlarla destekleyeceğiz ve devam ediyoruz. İnşallah Türkiye`mizin geleceği hayırlı olacak.``  Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın ise karayolları ağında ve sağlık alanında çok büyük gelişmeler olduğunu belirterek, ``Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Genel Başkanı olarak size diyorum ki bakanımın ve genel müdürümüzün listede olmaları sizin için büyük bir iştir, bu bir tarihtir. Bu değerlere sahip çıkalım. Birliğimize, şoförlerimize teşekkür ediyorum`` dedi. Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Köstekli de hükümetin, yüzde 51 olan kredi faizlerini yüzde 5`e düşürmesinin esnafı çok rahatlattığını söyledi.
 
BU LİSTE SİZLER İÇİN BÜYÜK AVANTAJ
Türkiye Şoförler Odası Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın 60?ncı hükümet döneminde çok güzel gelişmeler olduğunu dile getirdi. Apaydın ? Siyaset çok ince ve uzun bir yoldur. Hükümetin eğitim, sağlık, ulaşım alanlarında yapmış olduğu hizmetler burada saymakla bitmez. Emniyet Genel Müdürünün ve İç İşleri Bakanı?nın yapmış olduğu birçok hizmet var. Duble yollar ve karayolları düzen içinde. Sağlık alanında birçok gelişmeler var. Kuyruğa girme devri tarihe karıştı. 60?ncı hükümet döneminde çok güzel gelişmeler yaşandı. Mesleğimiz adına kendilerine minnettarım. Parti Genel Başkanlarında aradığımız kriterler vardır. Ancak sadece Genel Başkanda değil adaylarda da bu kriterler aranır. Ben Samsunluyum. Samsun 9 vekil çıkaran bir grup. Kırıkkale ne yazık ki 4 vekilden 3?e düştü. Ancak bu liste sizler için büyük avantaj getirmiştir. Dağlara taşlara imza atan bu insanları yalnız bırakmayın. Bu liste sizler için tarihi bir şanstır. Bunu iyi değerlendirin? şeklinde konuştu.
 


1

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

2

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

3

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

4

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

5

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

6

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı

7

Hacılar’da Hizmetin Adresi; Mehmet Koyuncu